Şimdi Ara

90 LvL Full Farm Blader Satılık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Char pacific serverında ve kimseyle kötü bir geçmişe sahip değildir. Pacific serverı açıldığı günden beri orda oynamaktayım ve bu 3. charım.
    Char hakkında öncelikle şunu belirtmek isterim: tüm set +5 %100 blue takılar +5 tir. Charla birlikte 100m gold verilicektir düşünenlere duyrulur. Bazı değişiklikler oldu ek olarak colddan 80 snowu 2.de uplu fireden görünmezleri görme falan max olmuşur saygılar.

Cold - Fire Skillerim

http://img232.imageshack.us/my.php?image=firecoldbm9.jpg

Blade Skillerim

http://img221.imageshack.us/my.php?image=bladejj8.jpg

Emeğe saygı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.O.P -- 14 Kasım 2008; 14:50:30 >

• Yokmu arkadaşlar alıcı yada düşünen?
  • Özel Mesajdan attım Msn mi eklersen sewinirim.
  • Charı gerçekten süper yapmışsın eminim iyi bir fiyata satılcaktır iyi satışlar, umarım charın değerini bilecek biri alır.
  • Konu günceldir. Ayrıca tüm set +5 %100 blue takılar +5 tir. Charla birlikte 100m gold verilicektir düşünenlere duyrulur. Bazı değişiklikler oldu ek olarak colddan 80 snowu 2.de uplu fireden görünmezleri görme falan max olmuşur saygılar.
  • fiyat nedir?
  • Dediğim gibi aklımda bir fiyat yok ama teklifleri değerlendiricem oyunu bırakıyorum kararlıyım çünkü teklif verirseniz iyi olur teşekkürler.
  • Konu güncel... Yok mu düşünenler char lvl indekilerin %80 ini kesmektedir geri kalan %10 sunlular onlarıda zorluyorum set biraz daha iyi olsa keserim %10luk kısım ise berabere kaldıklarım pot savaşı yaptıklarım :) blade heveslileri hadiyin tam bi tank char :)
  • Chara Az da oLsa Biraz SP Lazım...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: H_ylaz

Chara Az da oLsa Biraz SP Lazım...!

Sp neresine lazım anlıyamadım :) Zaten görünmezleri görme falan 23k sp vericek silerseniz nukeler falan cold el yakma :) Ben zevk için açtım alan kişinin tercihe göre silebilir.
  • 537 724 58 50 satmayı dusunuyorsan ara yada cagrı at arkadasım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.