Şimdi Ara

90 lwl Nuker 400 YTL ye indi Güncellendi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: celalyunus

quote:

Orjinalden alıntı: canalp10

Ya farm la ilgisi bile farm demek ne demek biliyor musun sen 90 lvl olmuşun ama daha 80 lvl up lamamışın bile daha neyin tartışmasını yapıyorsun bana.
    Bilenler bilir neyin ne olduğunu farm demişin ama farm f sinden anlamıyon.

quote:

9D FB itemleri GDF

Sanırım sen 8d acc. itemleri görmüyorsun??

yaw snnle munakaşaya giricek zamanım yok char satmaya çalışıorum burda bilen ne oldugunu ewet bilio blade skilleri bilerek uplamadım isteyen alır çevirir isteyen 5 saat kasma sonucu 80 e uplar o alacak kişiye göre deişir
    madem alıcı diilisin konuyu kasma ok......

Ayrıca 8D acc lar ewet var 2 tane ring eskisini sattım ondan öle yenisi düşmedi
    earring de idare edio yenisi düşse bir günü var
    veee gdf bulup almak için Tibette günlerce uraşanlar var bn hazır veriorum conimm

nese daha fzla greksiz mesajlarını atmada KONUM snn mesajların yznden dolmasın alıcıların yazılarını okumak istiorum snnkileri diil zaten block koyuyorum ok conimm

By

Kendinle çelişiyorsun...
    9d full item demişin. acc. item değil mi?

• wurdugu damage zaten 80 mobuna neyse
  • Skillerde uplama yaptım bu arada......

Hala kasılmakta olan bir char......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxtrr -- 31 Temmuz 2008; 21:02:16 >
  • Çok acil Şartlardan Dolayı Bu fiyata Satıorum Alan gerçekten memnun Kalıcaktır...

Çok Fazla Emek var Allah biliyor İçimden gelmeye gelmeye ilan veriorum ama şartlar geregi Böyle...
  • Bi kerecik Up ^^
  • Char SAnırım full int değil full intte max pre plus ve str6 felan filan 12k civarı...
    Nese Hayırlı Satışlar
  • o 82 k ya drese denk geldı yada o buftan
    COLD 90
    BICHEON 90
    LİGHTING 90
    Heuksal 30 Herzaman Iyıdır
    Light Daha ıyı vurur
    Hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet1541

o 82 k ya drese denk geldı yada o buftan
    COLD 90
    BICHEON 90
    LİGHTING 90
    Heuksal 30 Herzaman Iyıdır
    Light Daha ıyı vurur
    Hayırlı satışlar

ewet hakılısın aslında ama bicheona gelicek yeni skillerle iş deişio biraz :D
    ama cold 90 yapıp defansımı artırabilirim ki char hybirt yatma derdi yok x)
    ama dediğin gibi olablir ozaman elinede spear alıp atac ıda arttırabilirim ki shiedl olmasyınca ki bnmki 18br block olayı kaybolur ama dediğin gibi bi dönüşüm olabilir işe yaraya bilir tavsiyeni gö önünde bulundurucam saol

• context al sen gör die upladım bak :D
  • Up ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

82 K dikkat derken?
    Warlock debufflarına mı dikkat edelim..
    Paintte silseydin bari onları .
    Neyse dükkanın önünü kapatmayayım fire kapatılırsa güzel karakter..
    iyi satışlar

warlock değil biechon debuffları oyunu ögren
  • x)
  • up :D
  • Kardeşim kusura bakma ama bende eski bir Tibet'liyim bu charıda çok iyi bilirim full int değil str int karışımı hatta hatırlıyorumda eski sahibi charı ezik diye isyan ediyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eurpean -- 6 Ağustos 2008; 13:54:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: D®a©u#321;a

Kardeşim kusura bakma ama bende eski bir Tibet'liyim bu charıda çok iyi bilirim full int değil str int karışımı hatta hatırlıyorumda eski sahibi charı ezik diye isyan ediyordu..

Hehe Haklısın bn zaten Full int demedim ayrıca resimlerde gözüküoda
    Ve dediğinden haklısın eski sahibi eziq die haykırıodu AMAA bn adam ettim sonunda :D
    Neden bn aldıgım bütün charla başta ucuz oluo lar hafif eziq sonra Adam olup başkalarına
    gidiolar ^^
    Eski sahibi görse charının ne halde oldugunu :D azı bi karış açık kalırdı emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxtrr -- 6 Ağustos 2008; 13:58:34 >

• quote:

quote:

Kardeşim kusura bakma ama bende eski bir Tibet'liyim bu charıda çok iyi bilirim full int değil str int karışımı hatta hatırlıyorumda eski sahibi charı ezik diye isyan ediyordu..

Ve dediğinden haklısın eski sahibi eziq die haykırıodu AMAA bn adam ettim sonunda :D
    Neden bn aldıgım bütün charla başta ucuz oluo lar hafif eziq sonra Adam olup başkalarına
    gidiolar ^^
    Eski sahibi görse charının ne halde oldugunu :D azı bi karış açık kalırdı emin ol

Ben gördüklerimi söledim eskiden male idi bide char valla gerçekten de adam etmişsin charı helal olsun..

• quote:

quote:

quote:

gidiolar ^^

Ben gördüklerimi söledim eskiden male idi bide char valla gerçekten de adam etmişsin charı helal olsun..

Aslında Eskiden male idi die hatırlatınca sen pekde adam olmuş diemeyiz

• char süper ötesiiiiii up up
  • Hmm kardeşip peki snin charının ss lerini koy da onu görelim farmlımı skilleri max mı milleti iğnelemek kolay senin cahrın çok mu iyi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: canalp10

farm

Bir kere light'nin 90 lvl skill açılmamış...
    Fire'nin nuker skilleri max değil.
    Fire 88 de buff skilleri max değil.
    Daha sayabilirim...

Veeee;

farm diyorsun. Ya ben oynamayı bilmiyorum yada senin telafuzun farklı.
  • Bence char mükemmel alacak kişi 1 pre plus ile full farm yapabilir fiyatta iyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.