Şimdi Ara

900 Tl 2.el mi Paralel ithalat mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu yenicarsim paralel ithalat urunleri aklimi celiyor bide worlde kampanyasi var sizce xperia p alinirmi paralel ithalat olarak? Özsahin garantisindeymis o neyse artik bilmiyorm. Yada ikincel bi cihaz almak daha mi mantikli dist. Garantili? Yardmci olursanz tsekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatanda 1100 tl ise dist garantili araştırmakta fayda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Vatanda 1100 tl ise dist garantili araştırmakta fayda var

Hergun bakmadgm site kalmiyo hocam 1000 tl altina yok dist. Garantili aslinda gozum xperia s de ama bu cihazlar indirime girmezmi hic 2 ay beklesem flan gelecek cihazlar piyasaya etki etmezmi hic acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Hergun bakmadgm site kalmiyo hocam 1000 tl altina yok dist. Garantili aslinda gozum xperia s de ama bu cihazlar indirime girmezmi hic 2 ay beklesem flan gelecek cihazlar piyasaya etki etmezmi hic acaba?

Ben Xperia S kullandım ve 4 günde sattım, sim kart takmak için arka kapağın açıldığı (Başka işe yaramıyor, batarya değişmiyor) saçma sapan bir model... Ekranında vs de problem dolu, forumun en çok konuşulan modelidir verdiği hatalar sayesinde... Xperia P daha kompakt yapıya sahip, yekpare aliminyum kasa... 1000 - 1100 arasında da olsa Xperia P Dist garantili alın, 100-200 tl için uğraşmaya değmez paralel ithalatlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Ben Xperia S kullandım ve 4 günde sattım, sim kart takmak için arka kapağın açıldığı (Başka işe yaramıyor, batarya değişmiyor) saçma sapan bir model... Ekranında vs de problem dolu, forumun en çok konuşulan modelidir verdiği hatalar sayesinde... Xperia P daha kompakt yapıya sahip, yekpare aliminyum kasa... 1000 - 1100 arasında da olsa Xperia P Dist garantili alın, 100-200 tl için uğraşmaya değmez paralel ithalatlar...

valla hiç bilmiyorum napıcağımı ilginiz için teşekkürler.

• Sıfır olsun da nerden olursa olsun, istersen popoa yeni gineden çıksın,gelsin.
  • Sıfır olması bence daha iyi.
  • Bu ozsahin sitesine baktimda cok sallamasyon linkler hep hatali duzgun bi firma olsa sitesi ilk basta duzgun olurdu sanirsam bir sure daha bekleyip saglam bi indirim yakalamaya caliscam ilginiz icin tskler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.