Bildirim
900 tl civarı kamerası iyi android önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dıscovery Elite
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xperia sp / moto g/ t50 bunlara bakiniz siralama yapmak gerekirse boyle.
Sony kendi lenslerini de urettigi icin sp ilk basta. ANa kamera 8 mp ama on kamera biraz vasat vga.
Moto g googlenin oldugu icin guncellemesi eksik olmaz. Ana kamera 5 on kamera 1.3 mp.
T50 ise 13 mp kamerasi var ama lensi hangi firmanin bilmiyorum. On kamera 2 mp.
Gmd var bide ama forumda cok sikayet var onersemmo bilemedim.
öncelikle cevaplar için teşekkürler;
gm modelleri için olan şikayetler nedeniyle pek üzerine düşmedim.
Xperia sp hoşuma gidiyor ama ekran kalitesi ve kamera kalitesi vasat deniliyor malesef.
moto g de güzel ama onun da kamerası da vasatın altında.
t50 hakkında da bilgim yok ama kamerası iyi midir acaba ?
LG telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
LG L90 önerir misiniz?
Bunların dışında önerebileceğiniz başka ne olabilir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hb8 -- 21 Temmuz 2014; 3:36:01 > -
Telpa cin oyuncaklari getiriyor gec..
Sp o butcede en ustun donanima sahiptir ve 1000liraya kadar daha iyi cpu ve gpu veren.model yok aylarca sp kulandim saglam,fakat kamera olarak guzel olsada tatmin etmeyebilir sizi xperia M2 bakin derim L90 yerine.yada spnin kamerasina bakin ana konudan begenirseniz zaten sp tokatlar l90 m2 moto g falan hepsini
L90 ise
1.2 quad core islemcili s400 den gucunu aliyor. Adreno 305 gpu. 8 mp kamera gibi ozellikleri var.
Ama fotoğraf kalitesi birazda olsa kisiseldir.
Bu yuzden bir teknoloji magazasinda inceleyiniz.
Sp.
quote:
Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler
Dıscovery Elite
Arkadaş 700-900 TL civarında telefon önerisi istemiş. Niye boş yorum yapıyosun arkadaşım.
Bence Sony Xperia SP almalısın kardeş -
Cevaplar için teşekkürler,
Sp kamerası için iyi değil diye yorumlar yapılmış acaba lg modellerine göre nasıldır kamerası? -
Gündüz hepsi aynı kalitede çekerler nokıa lumıalar carll zeis lensi olduğundan gündüz daha canlı ve keskin çeker düşük ışıkta ıxenon flaşı olmayan telefonların iç mekan çekimleri facia android şart demeseydin nokıa 808 purewiem var xenon flaşı var hepsiburadada 700TL bu fiyata daha iyi kameralı telefon yok fakat işletim sistemi iyi deyil kamera çok önemliyse bu telefonu araştırmanı tavsiye ederim strio ses kaydıda mevcut.
zamanında bende sony kamerada iyi diye p almıştım fakat nokıanın carll zeiss lensli cihazları yanında sönük kalıyor nokıa kamerada bariz en iyisi samsung s4 zoom da iyi fakat o kalınlıkta tel alınmaz .Sony istese daha iyisini yapar xenon flaşıda koyar video formatını avchd yapar fakat bu kez fotoğraf ve video cihazlarını satamaz :)
motorola moto g ,xperia L ,xperia SP bu cihazlar fiyatlarına göre iyi ekran genişliği ,güncel yazılım desteğine göre ihtiyacınız olanı seçin kamerada fazla bir şey beklemeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 23 Temmuz 2014; 23:04:20 >
-
guncellemelerden sonra gayet yeterlı ozellıkle gunduz ama m2 yede bakabılırsınız. -
xperia m2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X