Şimdi Ara

+90850 telefon kodu nerenin yada hangi operatörün ? (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi bilen varsa yardımcı olsun bi zahmet beni böyle bi koddan aramışlar ama google de bununla ilgili sonuç çıkmıyor geri dönüş yaptığımda türkçe olarak aradığınız numaraya ulaşılamıyor vs diyor

bulundu :http://forum.donanimhaber.com/m_43686406/tm.htm

mh numarasıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 23 Temmuz 2011; 21:06:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

+90850 Telefon Kodu Nereye Ait?

+90850 ile başlayan telefon numaraları Türkiye'ye aittir. Bu kod, sabit hat numaralarına tahsis edilmiştir ve mobil hatlarda kullanılmaz.

850 Nerenin Kodu?

850 kodu Türkiye'nin sabit hat numaralarında kullanılan bir bölge kodudur. Ülkenin güneybatısında yer alan Antalya ilindeki telefon hatlarına aittir.

90850 Numara Kimin?

+90850 ile başlayan telefon numaraları, Antalya ilindeki sabit hatlara aittir. Ancak, bu numaraların hangi kişi veya kuruluşa ait olduğunu öğrenmek için numara sorgulama hizmeti veren web sitelerini veya telefon rehberlerini kullanabilirsin.

90850 Nerenin Numarası?

+90850 ile başlayan telefon numaraları, Türkiye'nin Antalya ilindeki sabit hatlara aittir.

+90850

+90850, Türkiye'de Antalya ilindeki sabit hat numaralarına tahsis edilen bir telefon kodudur.

90 850 Nerenin Kodu?

90 850, Antalya ilindeki sabit hat numaralarına ait bir bölge kodudur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O kadar aradım niye açmadın kanka?
  • Geri arama,muhtemelen bir çete falandır.Genellikle Nijerya kaynaklı oluyor.Tanıdığın veya son zamanlarda herhangi bir alışveriş yapmadıysan arama.
  • Kuzey Kore
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Geri arama,muhtemelen bir çete falandır.Genellikle Nijerya kaynaklı oluyor.Tanıdığın veya son zamanlarda herhangi bir alışveriş yapmadıysan arama.

sesli mesaj bırakmaya çalışmış alo vs demiş sonra geri dönüş yaptım ama türkçe aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor ha bu arada arayan bayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Geri arama,muhtemelen bir çete falandır.Genellikle Nijerya kaynaklı oluyor.Tanıdığın veya son zamanlarda herhangi bir alışveriş yapmadıysan arama.

sesli mesaj bırakmaya çalışmış alo vs demiş sonra geri dönüş yaptım ama türkçe aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor ha bu arada arayan bayan

Bırak o seni arasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.