Şimdi Ara

90bglik 307hdi yazılımla 110 olur mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu bir ford focus a box montajı sonrasında ölçülen güç...105.5 Kw = 144 Hp

bir box bile aracı 144 yapıyor ise gerisini siz düşünün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 4 Ağustos 2007; 17:43:12 >
  • faberge, neden sende yaptırmıon :}
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

faberge, neden sende yaptırmıon :}

144hp normal zaten benimde yere aktarılan değer 138hp yani 145hp falan alıyorum ama 165hp çok iddialı tekrar ediyorum
  • 165 HP almak sanırım motorun gücünü max seviyede zorlamak gibi bişe oluyorsa bence de iki defa düşünmek gerek ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

Hocam öle birşey olsa bile size çok pahalıya mal olur. Şimdi ilk önce 90hp ile 110hp arasındaki fark nedir onu öğrenmek lazım sadece yazılım mı?Turbofarkı da olabilir. Renault clio 3 lerde 65hplik ile 80hplik arasındaki fark yazılım deil intercooler olmayışıdır. Benim tavsiyem size ilk önce bunu öğrenmenizdir. Ona göre hareket edersiniz. Eğer yazılım farkı varsa büyük ihtimal servis dünyanın parasını isteyecektir. O yüzden başka firmalara
    yönelmeniz daha iyi olacaktır. Siz kararınızı verin ben size her türlü yardımcı olurum

ama bildiğim kadarıyla dci65lik symbollerle dci80lik symbollerde yazlım farkı var sanırım..
    intercooler uygulması hakkında pekde incelemdim ama
    doğru mu biliyorum yanlış mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

Hocam öle birşey olsa bile size çok pahalıya mal olur. Şimdi ilk önce 90hp ile 110hp arasındaki fark nedir onu öğrenmek lazım sadece yazılım mı?Turbofarkı da olabilir. Renault clio 3 lerde 65hplik ile 80hplik arasındaki fark yazılım deil intercooler olmayışıdır. Benim tavsiyem size ilk önce bunu öğrenmenizdir. Ona göre hareket edersiniz. Eğer yazılım farkı varsa büyük ihtimal servis dünyanın parasını isteyecektir. O yüzden başka firmalara
    yönelmeniz daha iyi olacaktır. Siz kararınızı verin ben size her türlü yardımcı olurum

ama bildiğim kadarıyla dci65lik symbollerle dci80lik symbollerde yazlım farkı var sanırım..
    intercooler uygulması hakkında pekde incelemdim ama
    doğru mu biliyorum yanlış mı?

yazılım farkı yok hocam o fark intercoolerdan dolayı kaynaklanıyor

• bak ben rapid'i biliom takip ettiğim kadarıyla sizin aracın motorundan sadece ara beyin ile başka bişi olmaksızın tahmini 20-25 beygir alınır. ayrıca bu ek beyni söküp hiç bir iz bırakmadan da kullanılıyormuş. çalışma mantığını da anlatırım istersen ayrıca ama daha önce başka bi topic'e yazmıştım zaten. fiyatı da tahmini 400-500 dolar + kdv tutar. yaptıracağın yerler ise eğer istanbuldaysan :

anadolu yakasında Teknik Dizel Performans'ta avrupa yakanında ise REM Teknik Servis'te yaptırabilirsin
  • Teşekkür ederim hepinize.Garantisi bittiği zaman yaptıracağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patch

bak ben rapid'i biliom takip ettiğim kadarıyla sizin aracın motorundan sadece ara beyin ile başka bişi olmaksızın tahmini 20-25 beygir alınır. ayrıca bu ek beyni söküp hiç bir iz bırakmadan da kullanılıyormuş. çalışma mantığını da anlatırım istersen ayrıca ama daha önce başka bi topic'e yazmıştım zaten. fiyatı da tahmini 400-500 dolar + kdv tutar. yaptıracağın yerler ise eğer istanbuldaysan :

anadolu yakasında Teknik Dizel Performans'ta avrupa yakanında ise REM Teknik Servis'te yaptırabilirsin

Doğrudur..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.