Şimdi Ara

91/1 15'İNCİ P.EĞT.TUG.12 ve 22'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/AMASYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
163.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sınıfı TANK
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 66'ncı Mknz. P. (Barış Gücü) Tug. Tnk. Tb. K.lığı
    TOPKULE İSTANBUL

Memleket Çanakkale
  • Yeni gelen arkadaşlar yedeksubay .tk ya giriş yapalım lütfen.

Hem birbiriyle aynı yere düşenleri bulmak kolaylaşır hem de oluşacak istatistik tablosunda faydaları olmuş olur.

Zaten 900 e yakın arkadaş oraya kayıtlarını girdiler çoğu da donanım haberden burada paylaşırken bir yandan da o listeyi ihmal etmeyin.

Hepinize hayırlı tezkereler. ;)
  • Arkadaşlar sülüsümü bügün aldım ama gerekli bilgileri göremedim ve acemiliği ne olarak yapıcağımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilicek birileri var mı?

SEVK EĞT.MERK. : 15'İNCİ P.EĞT.TUG. K.LIĞI AMASYA/MERKEZ
    SINIFI : -
    MUV.ÖZELLİĞİ : -
    SEVK TARİHİ : 19/11/2012
    YOL SÜRESİ : 1 GÜN
    KATILACAĞI TARİH : 21/11/2012

Sınıf ve Müv özelliğinde herhangi bir şey yazmıyor
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 15'inci P. Eğt. Tug. 22'nci P. Eğt. A. 2'nci Hav. Eğt. Tb. 120 mm Hav. Eğt. Bl. K.lığı
    AMASYA

• quote:

Orijinalden alıntı: titfortat

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 15'inci P. Eğt. Tug. 22'nci P. Eğt. A. 2'nci Hav. Eğt. Tb. 120 mm Hav. Eğt. Bl. K.lığı
    AMASYA

tertip...gel bu konuya.

http://forum.donanimhaber.com/m_10887130/mpage_7/f_/key_//tm.htm#69003068

• quote:

Orijinalden alıntı: titfortat

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    AMASYA

120 mm lik havan egitim bolugu boluk komutanı sanırım tayfun ustegmen simdl yuzbası olmustur allah yarsımcın olsun genel olarak rahat bi yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 90/1 dim acemiliğimde kadromda çok iyiydi acemilik 22.aly 106 havan eğitim bölüğü kadro ise lojistik destek karargah takımı levazımdaydım 12.alay komutanı P. Alb.Zafer KILIÇ bu tugaydaki bütün komutanlara kan kusturmuştu komutanlar onun adını duyduğunda bir anda yüzleri değişirdi tugay komutanı olmadığı zaman vekil olrak o yapardı tugay komutanlığını bir keresinde komutanım benim yakıt için imzaya göndermişti buna da imzalattır diye en az 8 kişi falan vardı hepsine imzalattım bu kaldı içeriye girdim tekmili verdim sonra baktı imzalamadı sen git komutanın gelsin kendi imzalasın dedi sonra telefonla bizim levazım saymanını aradı bi ton bağırdı çağırdı nasıl iş yapıyorsunuz askeri imzaya gönderiyorsunuz falan sonra ben levazıma gişttiğimde komutanım bana kızacak zannettim ne oldu dedi ben de olayı anlattım kendini suçlama hata sende değil bizde dedi içimi birazda olsun rahatlattı bunun gibi bir kaç kere daha çarpılmam oldu asker onun yanından geçerkene bekler durur onun önünden geçmesini selamda o selamı alıncaya kadar el kesinlikle inmezdi yoksa ok kızardı neyse 22. alaykomutanı P.Alb.Uğur DEMİRKAN ise altın kalpli bir insandi ben acemi birliğinde iken bir arkadaş canına kıymaya kalktı sabah kalkınca sonra 8 de iştima alınınca alay komutanı gelmişti o askeri yanına aldı sonra o asker öğlenleyin geldi yaptıklarını anlattı bu askere özel izin vereceğini söylemiş kendine zarar verdiği falan hakkaten adamı takdir ettim ve dediklerini de yaptıydıneyse önce acemiliği açıklayım yemin töreninden önce ve sonraya göre farlılık gösteriyor mesela 12. alayın yemin töreninden önce zor yemin töreninden sonra işi nispeten daha rahattır 22. alay ise yemin törenine kadar yatıştasınız orada asıl eğitim yemin törennden sonra başlar havan eğitimi görürsünüz kadroya gelince eğer taburlarda alaylarda veya tugay krargahlara falan düşerseniz sizden kralı olmaz ama acemi birliklerine eğitim çavuşu olarak düşerseniz vay halinize bi yandan acemilerle bir yandan komutanlarla uğraş dur burası benim gözümde 5 yıldızlı bir otelden farksızdı içeri de her türlü imkan var fast food internet falan bunlar diğer tugaylarda çok ender bulunur kadroya gelen arkadaşlarıma sorduğumda mesela biri acemiliği kayseri de yapmış adam dediki 3 ay acemilik yaptım her gün her öğün aynı yemeği yedim o yemekte pırasa burada yemekleri kahvecioğlu adında bir şirket yapıyor ben levazımda olduğum için herşeyi yerli yerinde görüyordum gayet temiz iş yapıyorlardı kadroda komutanlarınıza kendinizi sevdirirseniz sırtınız hiç bir zaman yere gelmez istediğiniz zaman çarşıya bile çıkartırlar kesinlikle aranızı iyi tutun her komutan kendi askerini korur söyleyeceklerim bu kadar burası çok güzel bir yerdir kıymetini bilin şimdidn hayırlı teskereler

• eğitim birliği: 15 inci p.eğt.tug.kh. ve kh.bl. / amasya merkez / amasya
    esas birliği: 15 inci p.eğt.tug. 22 nci p.eğt.a. 1 inci hav.eğt.tb. 2 nci 81 mm hav.er eğt.bl. / amasya merkez / amasya
    kuvvet: kara kuvvetleri komutanlığı
    sınıf: pıyade

kısa dönem er

beni neler bekliyor arkadaşlar bilgilendirebilecek olanlar var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisiz Kullanıcı

eğitim birliği: 15 inci p.eğt.tug.kh. ve kh.bl. / amasya merkez / amasya
    esas birliği: 15 inci p.eğt.tug. 22 nci p.eğt.a. 1 inci hav.eğt.tb. 2 nci 81 mm hav.er eğt.bl. / amasya merkez / amasya
    kuvvet: kara kuvvetleri komutanlığı
    sınıf: pıyade

kısa dönem er

beni neler bekliyor arkadaşlar bilgilendirebilecek olanlar var mı :)

Merhabalar krdeşim benim de eğitim birliği Amasya seninle aynı şekilde, ve Adana'dan geliyorum. Baya bir acemilik bekliyor galiba bizi :)
  • 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. Çıktı bana da kısa dönem er. neler bekliyor bizi acaba?

• umutkop U kullanıcısına yanıt
    Umutkop kardeş kısa dönem 12. Alay benimde ;) Hakkımızda hayırlısı :)

• Arkadaşlar benimde 22.Alay Tankçı Keşif Manga Çavuşu yazıyor nedir ne yaparım bilgilendirirseniz sevinirim,saygılar...

• freeguy F kullanıcısına yanıt
    Benim de Amasya kısa dönem acemi çıktı acaba bizi neler bekliyor. Teşekkürler. Sınıf ikmal

• 97/4 2.celp Amasya 15.piyade eğitim tug. 12. piyade eğitim alayı

Teslim tarihi 15.12.2017

2.celpten (grup) olan varsa benimle bu forum üzerinden iletişime geçsinler.
  • umutkop U kullanıcısına yanıt
    kardeşim 12.alaya aralıkta gidiyorsan whatsapp gurubumuz var bekleriz.
    https://www.facebook.com/can.goktas.1272 eklersin
  • Askerliğim buraya çıkmış mart celbi 2020

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.