quote:Orijinalden alıntı: xxantihackersxx İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI KOMD.EĞT.A./MERKEZ / ISPARTA aynı yere dustuk tertıp
quote:Orijinalden alıntı: 9600_G_T quote:Orijinalden alıntı: xxantihackersxx İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI KOMD.EĞT.A./MERKEZ / ISPARTA aynı yere dustuk tertıp Hayırlı olsun tertip.
selam arkadaşlar net yoktu bende size yerimi sölemek isterdim ama devlet gene beni almadı 91/4 akar artık napalım
quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyu selam arkadaşlar net yoktu bende size yerimi sölemek isterdim ama devlet gene beni almadı 91/4 akar artık napalım Bende 4 devreyim 4 gitmek iyidir sen başkalarının dediklerine bakma, günler kısadır çabuk geçer
quote:Orijinalden alıntı: Lucifer quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyu selam arkadaşlar net yoktu bende size yerimi sölemek isterdim ama devlet gene beni almadı 91/4 akar artık napalım Bende 4 devreyim 4 gitmek iyidir sen başkalarının dediklerine bakma, günler kısadır çabuk geçer inş bakalım ama kasımda kesin alırlar yani dimi 92 lere kalmayız
quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyu quote:Orijinalden alıntı: Lucifer quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyu selam arkadaşlar net yoktu bende size yerimi sölemek isterdim ama devlet gene beni almadı 91/4 akar artık napalım Bende 4 devreyim 4 gitmek iyidir sen başkalarının dediklerine bakma, günler kısadır çabuk geçer inş bakalım ama kasımda kesin alırlar yani dimi 92 lere kalmayız Alırlar merak etme, içimden bir ses Jandarma olacaksın diyor..
quote:Orijinalden alıntı: Lucifer quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyu quote:Orijinalden alıntı: Lucifer quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyu selam arkadaşlar net yoktu bende size yerimi sölemek isterdim ama devlet gene beni almadı 91/4 akar artık napalım Bende 4 devreyim 4 gitmek iyidir sen başkalarının dediklerine bakma, günler kısadır çabuk geçer inş bakalım ama kasımda kesin alırlar yani dimi 92 lere kalmayız Alırlar merak etme, içimden bir ses Jandarma olacaksın diyor.. amin hacı spordan eksik kalmak istemiyorum
Köftesuyu ve fucku ben beraber ayni yere gidicez böyle devam ederse sürekli sallıolar bizi gerçi ben kasım istiodum :D
quote:Orijinalden alıntı: Cremiesto Köftesuyu ve fucku ben beraber ayni yere gidicez böyle devam ederse sürekli sallıolar bizi gerçi ben kasım istiodum :D ahaha bizi seviyolar gelmeyin diyolar