Şimdi Ara

91 FF bower(AkmiRa/240k sp)/SATURN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neden kimse yorum yapmıyor arkadaşlar...Lütfen bakıp geçmeyin en azından bir "up" diyin..Teşekkürler.
  • Güzel char hayırlı satışlar.Skill durumu da gayet iyi.Korkma bu char satılır
  • up
  • SATURNDE 91 LVL BLADE WAR TAKAS OLARAK WERIIM SUTUNU TL ILE TAMAMLAYABILIRIM

İSTERSEN TABEE...

MSN : eNj0y41@hotmail.co.uk
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurKsWarioR_

SATURNDE 91 LVL BLADE WAR TAKAS OLARAK WERIIM SUTUNU TL ILE TAMAMLAYABILIRIM

İSTERSEN TABEE...

MSN : eNj0y41@hotmail.co.uk

oyunu kesinlikle bırakcağım takas bu yüzden istemiyorum.Teklif için teşekkürler.
  • up
  • up
  • çar güzelde parasıda güzel bu fiyata bence zor satarsın ama yinede hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayraktar12345

çar güzelde parasıda güzel bu fiyata bence zor satarsın ama yinede hayırlı satışlar

full farm olmasa bende pahalı diyecem ama çar 100 e full farm ve hala kasılıyor..Bence fiyatı gayet normal..bu kadar sp kasmak kolay değil ..Çar çok güzel inşallah satarsın.

• fiyat da bence hiçbir sorun yok..Konuyu açmadan önce diğer bow char ların satış fiyatlarına göz attım ve öyle açtım..Bazı arkadaşlar 96-95 lwl çarları(FF değil bu çarlar-sadece lwl yüksek) 500-600 TL ye koymuşlar...Yani ben fire-pac 100 cold 90 buildine FF çarı 450 TL ye koyuyorum çarın lwl ide 92 diye de yazdım..Eğer diğer bow char ların fiyatlarıyla kıyaslarsak bu çar ucuzdur demek...FF durumuna gelince alacak arkadaş pre çekmesine filan gerek yok %100 ex/sp ticket alırsa cold da 100 yapılabilir...Teşekkürler.
  • up
  • yukarı
  • up
  • erdrdfds
  • up
  • up
  • up
  • up
  • çar güzel full farm,100 olacak yakında yani 100 ff olacak,itemlerı iyi..bu çar neden satılmıyor kardeşim ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germanic -- 18 Haziran 2009; 21:49:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.