Şimdi Ara

91.gün icraya verildim. Yardımcı olabilir misiniz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Abi merhabalar sana bir şekilde ulasmam gerek yarın son günüm 4 gündür psikolojim bozuldu param varken aptalliga gittim birşeyler danışmak istiyorum eğer sende yardımcı olmak istersen tabi mail adresini paylaşa bilir misin abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasorcaprazi kullanıcısına yanıt

Özel mesajda bug var atamıyorum göremiyorum eğer mümkünse e mail adresini paylaşa bilir misin

• Özel mesaj ilettim sizd

• pasorcaprazi kullanıcısına yanıt

...

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

tebligat öyle hemen muhtarlığa bırakılmaz kısaca düzelteyim, adreste kimse bulunmuyorsa ve kişinin orada oturup oturmadigin tespit edilememisse tebligat iade yapılır.

eğer tebligat üzerinde adres kayıt sisteminde bulunan adresidir veya 21/2 MERNİS adresidir gibisinden ibare varsa işte o zaman kişinin o yazılı olan adreste oturup oturmamasina bakılmaz çünkü nüfusta kayıtlı olan adrestir işte o zaman muhtarlığa bırakılır, iade edilemez(adres yetersizliği ve kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılma hariç) ve muhtarlığa bırakıldığı andan itibaren süreç başlar, sen ister git al istersen alma olayın bitmiştir... sonuç olarak cesit çeşit tebligat vardır vergi usul kanununa göre madde 35 e göre 21 e göre 21/2 ye göre birbirlerinden farklı usullere göre yapılabilirler. saygılar.

• #1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanlış bilgiyi düzelttiğiniz için bende öğrenmiş oldum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.