Şimdi Ara

91 HONDA CİVİC LPG(ÇİFT KARBÜRATÖRLÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1991 mnodel honda civic hb arabam var
    aracıma lpd taktırmak istiyorum.yalnız aracta çift karbüratör
    olduğundan dolayı aradığım lpg montaj firmaları yapamıyacaklarını
    söylüyorlar. Bazılarıda karbüratörlere delik açtırın öyle takabiliriz diyorlar
    aranızda daha önceden bu tür araca lpg taktıran varmı? veya bu konuda bilgisi olan varmı?

yardımcı olabilirmisiniz

şimdiden teşekkürler

• bir fikri olan yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: opolat

merhabalar

aranızda daha önceden bu tür araca lpg taktıran varmı? veya bu konuda bilgisi olan varmı?

yardımcı olabilirmisiniz

şimdiden teşekkürler

aracınızda cift karbüratör yok mevcut olan karbüratörünüz çift boğazlıdor.montaj yapan ama sizin aracınıza yapamayacaklarını söyleyen firma karbüratöre koyacagı aracınıza uygun mikseri olmadıgı yada piyasada uygun mikserin olmadıgı için karbüratöre delik açtırın falan demiştir.lpg uygulanan honda çok var kullanan kişileri yoldafalan görürseniz fikir alın

• mrt_dnz

cevabın için teşekkür ederim.
    dediğin gibi taktıran kimse varsa onu araştırayım
  • Daha önce gerçek 2 karbiratörlü ve boxer motorlu 1.5 Alfa Romeo 33 e LPG montajı yaptırmıştım.
    Karbiratörlere uygun mikser bulunamadığı için Hava filitresinin içinden bakır boru ile mikser yapılıp ayarlanmıştı ve oldukça performanslı olarak çalışıyordu. Burda dikkat edilecek nokta 2 karbiratöre de giden gaz hortumlarının aynı boyda olması ve bir giriş iki çıkışlı bir dağıtıcı ile gaz ayar vanası tekli tarafta olacak şekilde ayarlanması.
  • şu anda kullandığım araç senin bahsettiğin araç ve ilk başta çok sorun yaşadım şu anda kendi yaptığım mikser ve hava emiş ağzıyla kullanıyorum gayet memnunum.
    bu arada MARKA omvl.
    quote:

merhabalar

yardımcı olabilirmisiniz

şimdiden teşekkürler

• serkes merhaba

mikseri nasıl kendin yapabildin.bana tarif edebilirmisin ankaradaki lpg cilere
    taktırabilirmiyim. bu arada performansı nasıl km'de ne kadar yakıyor.

teşekkürler
  • tasarımını kendi mantığımla yorumlayıp çizimini autocad da yaptım sonrada cnc tezgahta işlettim
    tabi bu birazda imkan meselesi
    ama özetle mikserin hava emiş ağzını büyütüp gazın rahat hareketine imkan sağladım denebilir tabiki detayları çizimde saklı
    ayrıca aracın hava emiş ağzına yönlendirici ve hava emiş ayarı yapan bir büyük bir civata sistemi yaptım bu birazdaha karmaşık bir sistem fakat imalatı pekte zor değil. fırsat bulursam resimlerini koyarım.

quote:

serkes merhaba

mikseri nasıl kendin yapabildin.bana tarif edebilirmisin ankaradaki lpg cilere
    taktırabilirmiyim. bu arada performansı nasıl km'de ne kadar yakıyor.

teşekkürler

• SLM ARKADASIM BENDE DE 1991 SEDAN CIFT KARBURATOR VAR BEN ALDIGIMDA TUPLU IDI AARABA HAVA FILTRESINDEN IKI DELIK ACMISLAR TUP ICIN ISTERSEN BEN ALDIGIM ADAMA SORAYIM NEREYE TAKTIRDIGINI SANA DONEYIM
  • dostum teşekkür ederim.
    taktıracak bir yer bulmuştum ama randıman almayınca Temmuz ayında sattım

ilgin için teşekkürler
  • hocam karbüratörlü araca tüp takılmasını tavsiye etmiyorum. kamikaze gibi gidersin. bildiğin 4 tekerlekli bomba.
  • bende aynı sorundayım fakat benim arac mazda 121 aynı sistem hondayla aynı bazı firma takariz diyor bazı yerler buna olmaz dior ne yapicagımı sasırdım en iyi lpg tatirmamak
  • FS - AS Otogaz
    Honda Civic DUAL Karbüratör Lpg dönüşümü ,LPG Montaj Resimleri Brc

takmıştık bir sıkıntı şikayetde yaşanmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.