Şimdi Ara

92/4 TERTİPLER BURAYA (YERLER AÇIKLANDI) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
7
Favori
44.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İmzayı kessssssss
  • 141 .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler nerdesiniz. askerliğimiz düştü hala ses seda yok burada :)
    Bizim kalan izinler ne olacak bu arada
  • Arkadaslar kalan izlnlerinizi 1 ocak oncesi teskere izni olarak kullanabilecekmiyiz. Bize birsey demiyorlar hala sizlerden bir haber varmı.

• 92/4 atarsa 50 bit artık yaaa geçen sene bu zamanlar heyecanla beklerdik şimdide terhis olmayı bekliyoz

• Arkadaşlar merhaba kardeşim 93/4 tertip şu anda acemi birliğini erzincan da topçu olarak yapıyor.Yemin töreni geçen gündü sizce buradan nereye düşebilir? Usta birliği henüz belli olmadı baya merak ediyoruz tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok mutlu oluruz.İyi günler dilerim herkese.
  • Evet arkadaşlar 11 aralıkta ben terhis oldum. terhis alan başka varmı
  • alpa07 kullanıcısına yanıt
    Benim kardeşim acemiliğini orada yapıyordu.Şimdi usta birliği şırnak besta ya düştü.Tugaydayım abi komutan orada birşey olmaz falan demiş ama benim içim rahat etmiyor.
  • kardeşim mesajımda senden bahsetmemiştim ama topçular sınır bölgelerine gider genellikle
  • Nerdesiniz devrelerim yokmu terhis alan ??
  • Bizim karargahta 23 asker var 5 tane 2\4 vardı 1'i 11 Aralıkta gitti, diğeri 16 Aralık. 2 Kişi 24 Aralıkta gidiyor. Bir kişide 29 Aralıkta...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BILECIK 9.J.EGT.A.K.LIGI/BILECIK/BILECIKKUVVETI

selam olsun tertipler.
  • gençler askerlik bittimi
  • ohooo askerlik mi kaldı 92/4 olarak yaptım, gitmeden evvel buraya gidecek olan varsa diye yazmıştım. hey gidi günler :) sonra askerdeyken askerlik düştü, üstüne birde amaliyat oldum, askerliği 10 ay olarak yaptım ve geldim. Emeği geçen tüm komutanlarımın alayını burdan s.... saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.