hayırlı olsn bu güzel aracın takımını da kurmuşsnz tbrkler
Buda ses sistemim
Toyotam,
kulüp üyelerinin isimlerinide yaz, numara numara sırala. İmzamdaki marea kulübünün işleyişini inceleyebilirsin.
1-Toyotam----Corolla 1996 xli 114 hp 2-dozi17-------Totoya Turbo 500 hp 3- 4-
vs vs gibi.
Bunu en baştaki msj na yaz.
quote:
Orjinalden alıntı: dragut76
bu resime bittim arkadaşlar bu ikinci el efsane corollalarda en cok tutulan renk nedir
dozi o dediğini nasıl yapacağım.biraz kurcaladım ama olmadı hangi linke tıklıyorum. dragut çamurluğun üzerindeki arabayı ilk aldığım sıralar jaguar amblemi almıştım güzel durur diye.sökmedimde sonradan öyle kaldı hoşda durdu.seninde dikkatini çekmişki sordun.senin araçta temizmiş bayağı orjinal phılıpsın teyibi yokmu.arızalandımı yoksa.
dozi buldum nasıl yapacağımı ekledim sağol.bu arada efsane üyeleri aracınızın bilgilerini verin ilk sayfaya ekliyelim.saygılar...
98 model corolla gli special lpg,li 114 hp
heyyy toyotam benimkide gli sadece 96 yazıp kesme yaw asıl efsanelerdendir kendisi...
Orjinal philps arızalı değil sağlam, sadece kaset takılıyken ses biraz boğuk çıkıyor, orjinal philps marka kaset çaları kaldırdım, zamanı geçti, yerine resimde gördüğün pioneer'i taktım güzel de oldu hani. TOYOTAM sen ses sistemini geğiştirdin mi?
quote:
Orjinalden alıntı: TOYOTAM
dozi o dediğini nasıl yapacağım.biraz kurcaladım ama olmadı hangi linke tıklıyorum. dragut çamurluğun üzerindeki arabayı ilk aldığım sıralar jaguar amblemi almıştım güzel durur diye.sökmedimde sonradan öyle kaldı hoşda durdu.seninde dikkatini çekmişki sordun.senin araçta temizmiş bayağı orjinal phılıpsın teyibi yokmu.arızalandımı yoksa.
quote:
Orjinalden alıntı: timucin47
quote:
Orjinalden alıntı: dragut76
bu resime bittim arkadaşlar bu ikinci el efsane corollalarda en cok tutulan renk nedir
Gri, ve beyaz galiba, Benim yavrunun rengide fena değil hani, (metalik altın Bej)
Kulüp üyeliğine benide 3. sıradan aldığın için teşekkürler TOYOTAM. valla güzel olmuş. isimlerimizin yanına avartımızı yada profil resmimizi de koyabilir misin?