Şimdi Ara

92 MODEL RENO 9 SPRİNG ALINIR MI 4-5 BİN TL PARAM VAR NE ÖNERİRSİNİZ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 BİN TL PARAM VAR EKONOMİK SORUNSUZ TEMİZ ARABA ARIYORUM ŞİHİR İÇİ KULLANACAM ŞEHİR DIŞI EN FAZLA 3 SAATLİK YOL GİDERİM KONFOR RAHATLIK HİDROLİK DİREKSİYON KLİMA ÖNEMLİ DEGİL BENİM İÇİN SORUN ÇIKARMASIN GÖTÜRSÜN GETİRSİN...

ŞU ARABAYI ÖNERİRMİSİNİZ SON 4650 TL DEDİ AMA DAHA PAZARLIK PAYIM VAR...

http://www.sahibinden.com/temiz_araba-83WQQaXQQ24483122WQQpXQQdisplayitem

Aç kalmak, alçalmaktan hayırlıdır.HZ ALİ.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault 9 Spring Alınır Mı?

1992 model Renault 9 Spring, bütçesi kısıtlı olanlar için uygun fiyatlı bir seçenek olabilir. Ancak satın almadan önce araştırma yapmak ve aracın olası sorunlarını dikkatlice değerlendirmek önemlidir.

Renault Spring Neden Tutulmuyor?

Renault Spring, düşük fiyatı ve iddiasız yapısı nedeniyle bazı kişiler tarafından tercih edilmemektedir. Ayrıca, aracın performansı, yakıt verimliliği ve güvenlik özellikleri konusunda da bazı eleştiriler olmuştur.

Renault Spring Yorumları

Renault Spring kullanıcı yorumları karışıktır. Bazı kullanıcılar aracın ucuz ve kullanışlı olduğunu belirtirken, diğerleri performansından ve güvenilirliğinden şikayet etmektedir.

Spring Alınır Mı?

Spring, 4-5 bin TL gibi düşük bir bütçen varsa ve temel bir ulaşım aracı arıyorsan senin için uygun bir seçenek olabilir. Ancak aracın dezavantajlarını da göz önünde bulundurman gerekir.

Renault 9 Spring Sorunları

92 model Renault 9 Spring'in bilinen bazı sorunları şunlardır:

• Yakıt tüketimi yüksek olabilir.
    • Motor performansı zayıf olabilir.
    • Frenler etkili olmayabilir.
    • Elektrik aksamlarında arızalar meydana gelebilir.

92 Model Broadway Spring

92 model Broadway Spring, Renault 9 Spring'in rebadj edilmiş bir versiyonudur. Önemli teknik farklılıkları yoktur.

Renault Spring Alınır Mı?

Renault Spring, düşük bütçeli bir ulaşım aracı olarak düşünülebilir. Ancak aracın dezavantajlarını göz önünde bulundurmalı ve satın almadan önce iyice araştırma yapmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alınmaz diyen kimmiş? arkadaşım! herkes fikir verir de para vermez paran neye yeterse onu alırsın. Düşündüğün fiyata uygun bir araç bulabilirsen broadway lere bak. belki aynı modelde bi beşyüzlira pahalı olur ancak spring den hem daha konforludur hem de ikinci el de satışı daha kolaydır.
  • Pardon ama konforludur derken ne bazda..springimiz var ve broadwaylerden tek farkı karburatörleri ve ateşlemeleri biri 72 beygir biri 76 mı ne olebişit.. iç gösterge farkı var bazı brodwaylerde yağ göstergesi var..koltuklar aynı yükseklik en boy aynı jantlar farklı...bu farklar konforu etkilemez ama motor konuunda bro. daha ii..Bulursanız temizinden bişiler bakın..sorunlu bulursanız sanayiden kolay çıkılmıyor..tecrübe ile sabittir...
  • dogru biraz daha para verip reno 9 GTE lere bakmam lazım
  • 1977+ MK1-MK2 Ford Granada "V".V motorun tadını hisset derim.1977 den sonra hidrolik direksiyon kiti+Rpm göstergesi eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

1977+ MK1-MK2 Ford Granada "V".V motorun tadını hisset derim.1977 den sonra hidrolik direksiyon kiti+Rpm göstergesi eklendi.

yakıt durumu nasıl? dosta mı düşmana mı gidecek araba?
  • 90-92 r9 gte al derim ayrıca broadway springden bir çok konuda üstündür sadece motor ateşleme değil otomatik ön camlar merkezi kilit kadife döşemeler kendinden renkli camlar arka bagaj döşemesi vs bir çok iyi yönü vardır. bence biraz daha ekleyip broadway bakın hem satarkende çabuk elden çıkartırsınız..
  • 4000 tl ye daihatsu appulese buldum hidrolik direksiyonlu hatta klimalı 1991 model ne dersiniz nasıl bir araba bilgisi olan var mı...
  • 8 yıldır 94 model spring kullanıyorum. O yaşlarda temiz araba bulmak gerçekten zor, ancak temizini bulabilirsen gözün kapalı alabilirsin. ben garaj arabası şeklinde 8 yıldır kullanıyorum toplam 60000 km yol yaptım, ufak tefek masrafları dışında hiç masrafım olmadı. Ayrıca Brodway öneren arkadaşlar olmuş, bence de haklılar brodway springten daha çok tutulur kolay satılır. Ancak ben masraflı dökülen bir brodway almaktansa temiz bir springi tercih ederim.
    saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisbeyali

4000 tl ye daihatsu appulese buldum hidrolik direksiyonlu hatta klimalı 1991 model ne dersiniz nasıl bir araba bilgisi olan var mı...

Al al kullanırsın birkaç ay sonra arıza yaptımı aracı bulunduğu yerde kilitleyip anahtarını cebine koyar gidersin Aldığın aracın parçasını, ustasını nerde bulacağını düşündüyseniz alın yoksa macera aramaya gerek yok
    yine söyleyim biraz daha para ekleyip broadwaylere bakın.
  • bencede broadway lere bakın. ssatmak istenizmi dakikada satarsınız tabi temizini denk getirirseniz:)
  • ben 91 model brodway a 5500 tl vermem veremem adamlar 94 model spring 4000 e satıyor axess ten hızlı para kullanmam lazım ya da kredi kartına taksitle veren yerler olursa ordan alacam...
  • lada samara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.