Şimdi Ara

93/3 Ağustos Tertipleri Buraya (Yerler Açıklandı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
38.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmx363 -- 24 Temmuz 2013; 7:50:24 >
  • Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır. AçıkLanan varsa söyLesin lütfen... :(
  • yok ya illa süründürecekler insanı. 24 temmuz da açıklanacak diyorlar ama hala bekliyoruz
  • Şubeye felan gideniniz yada arayanınız yokmu sorun madem 24 açıklanıcak belkş e devlete yüklemediler
  • açıklayın artık
  • hade yine iyisiniz şubeyi aradım sizinkide yarın belli olacakmış
  • açıklayın sabahtan ya bırakmayın öğlene
  • devlet iste illa bekletecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e devlete daha düşmedi ama şubeyi arayıpta öğrenenler var
  • mydonesse M kullanıcısına yanıt
    emin misin. açıklandı yani ?
  • aha açıklanmış beyler arayın. aradım şimdi hatay iskenderun dediler =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackdaniels09 -- 24 Temmuz 2013; 15:28:49 >
  • Arkadaşlar şubeye ulaşıp öğrenebilirsiniz.Ben aradım ögrendim.Hatay/İskenderun Denizci olarak gidiyorum.
  • ya arkadaş jandarma er filan olsaydık iyiydi =) denizci nedir ya
  • Arkadaşlar e-devlet üzerinden beklemeyin. pazartesi filan belli olur herhalde orda dediler. belli olmuş yani
  • Merhaba arkadaslar ben az önce aradım şubebi yerim belli olmuş şubatta tecil bozdurmustum sonun da nasip oldu bizede .E-devletten beklemeyın bosuna şubenizi arayın. benım acemi birliğim

ısparta merkez iç güvenlik eği. tatbikat. merk.komutanıgı 40. piyade eğtm alayı. aynı yere dusen olursa kaynaşalım :)))
  • beyler hayırlı uğurlu olsun şimdiden hayırlı teskereler. aynı yere düşmüşsünüz birbirinizi kollayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_kavas

Arkadaşlar şubeye ulaşıp öğrenebilirsiniz.Ben aradım ögrendim.Hatay/İskenderun Denizci olarak gidiyorum.

açıklanmışmı kesin
  • gençler donanım haber ekibi olarak kollayın birbirinizi ne de olsa forumdaşsınız
  • #direnAskeröğretmenlik # kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim sağolasın
  • e devletten hiç bişi yok gittim şubeye ısparta iç.güvenlik dedi a grubu 12-15 arası teslim tarihi yarın sülüsü alabilirsin dedi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.