dostum galiba 93/2 den bu yana birlikteyiz bizide almadılar "Kurum ile iletişim sağlanamadığı için hizmet verilememektedir." diyor bende
Kurum ile iletişim sağlanamadığı için hizmet verilememektedir. arkadaşlar bu yazıya aldanmayın az önce bendede bu yazıyordu ama şimdi açıldı =) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY
arkadaşlar bi sorum var yerlerini öğrenenlerden birinci gurup olan varmı
oh be celp grubu 1. 12-15 ağustos arası sevk
tertip bendede "Kurum ile iletişim sağlanamadığı için hizmet verilememektedir." yazıyordu şimdi gene sınıflandırma sonucu yok diyor. asalı aradım öğle arası dediler.
hayırlısı arkadaşlar sağ salim yapalım yeter
belli olanların hepsi uzun dönem mi?
nasıl bir kurummuş kodumun kurumu hizmet veremiyor 6 aydır bekliyoruz yeter artık.
quote:
Orijinalden alıntı: jackdaniels09
oh be celp grubu 1. 12-15 ağustos arası sevk
hocam resimde tc ve herşeyin var kulanıcı profilinde fotoğraflar kısmında duruyo hala bence sil
quote:
Orijinalden alıntı: semihipekten
arkadaşlar 121.J.EĞT.A.K.LIĞI/SERİNYOL benimde jandarma mı olmuş oluyorum bura ile ilgili bişeler bilen duyan varmı hiç
aynen kardeşim yakın bir arkadaşım hatay serinyolda yaptı Jandarma şuan
can_kavasC
kullanıcısına yanıt
r.e kafan rahat olsun heyecan yapmana gerek yok iskenderuna gittiginde sana yol gösteren çok olur zaten küçük yer tek yapman gereken caddeye çıkmak otobüs ordan geçiyo direk dersin kışlada inecem kapının önünde indirirler basit bir yer nasıl bulcam etcem die düşünme bile @can_kavas
bu nedir ya bugün hatay günü mü herkes hataya düşüyor =)
quote:
Orijinalden alıntı: Ykusak
quote:
Orijinalden alıntı: semihipekten
arkadaşlar 121.J.EĞT.A.K.LIĞI/SERİNYOL benimde jandarma mı olmuş oluyorum bura ile ilgili bişeler bilen duyan varmı hiç
aynen kardeşim yakın bir arkadaşım hatay serinyolda yaptı Jandarma şuan
anladım kardeşim peki nerde şuan ne yapıyor
ChikoBombare
kullanıcısına yanıt
Gittim geldim ben ama boşuna gıtmısım , gorevlı memur suratsızın tekıydı dogru durust bısey demedi , telden ögrendıgımı teğit etmıs oldum sadece nobetcı er yarın gel dedı. A grubu ( yani ben ) 14 agustos yolcuyum. B grubu Eylülde gidecekmiş. aradıgınız da ve ya şubeye gittiğinizde sorun a mı olcak b mı olacak dıye. Bayram dolayısı ile gidişler bayram sonrası kesin bilgi.
aynen ilk grup gidenler ki bende öyle gidiyorum bayram sonrası 12-15 sevk tarihleri...
melihikizM
kullanıcısına yanıt
Isparta merkez dedilerse ve ya öyle yazıyosa eğirdir değildir. Bi ark. abisi orda yapmıs merkez farklı bı yer oluyomus. Ama usta bırlıgı %95 doğu oluyomuş. 100 kişiden 95 i doğu yani o 5 kişi de nere gider allah bilir. İnternetten bak çok yararlı bilgiler var. blog ları falan okuyun. hknilhan081@gmail.com ısparta merkez iç güvenlik eği. tatbikat. merk.komutanıgı 40. piyade eğtm alayı. yolcuları mail atalım birbirimize orda kaynaşırız sağlıcaklaa
arkadaşlar benimkisi açıklandı ama hala sayfayı yenileyince sistemde yaşanan aksaklık filan çıkıyor arada. o yüzden şuan erken akşama site düzelir netleşir. çıkmadı diye üzülmeyin hemen
Hava Er Eğt. Tug. Kom. Kütahya izmirden ayrı yere düşen varsa ulaşsın bana.
Silüsleri verseler de bende iş yerine versem 3 sene çalışmışlığım var tazminatımı almam lazım , orda lazım olacak. hemde tatil yapmış olurum gidene kadar. Varsa aranızda tazminatı haketmiş arkadaşar iş yerine askere gidiş belgenizi götürün kanunen size kıdem tazminatı vermek zorundalar.
Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.