Şimdi Ara

93 Tofaş ile Ş.içi 24.5 kuruş tüketim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Bende de var şahin. Atmosferik keyif aracı. İlk stok zamanlarında 40-41 kuruş yakıyordu. Atmosferik setup işlemini temiz bir motor yapmak istedim. Rektefe yapıldı Lpg de 40-41 krş yakan araç benzinde 38 kuruşlarda gezdi. Setup sonrası 70 kuruşlarda

Lpg beyni bozuktur o kadar cok yakmamasi lazim

Yok gayet normal. Lpg yok, atmosferik setup yaptık. Bu arada kulübü 2 yaşla kaçırdım benimki 94 model :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Bende de var şahin. Atmosferik keyif aracı. İlk stok zamanlarında 40-41 kuruş yakıyordu. Atmosferik setup işlemini temiz bir motor yapmak istedim. Rektefe yapıldı Lpg de 40-41 krş yakan araç benzinde 38 kuruşlarda gezdi. Setup sonrası 70 kuruşlarda

Lpg beyni bozuktur o kadar cok yakmamasi lazim

Yok gayet normal. Lpg yok, atmosferik setup yaptık. Bu arada kulübü 2 yaşla kaçırdım benimki 94 model :)

3e 5e bakmıyoruz hocam :D

https://forum.donanimhaber.com/25-yas-ustu-oto-kulubu--105840093

• Masallah güzel rakam. Motorun durumu gayet iyi sanırım. Katkılardan ziyade motor yağı konusunu araştırıp ona göre ilerleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adapazarı'nın her yeri sıkışık trafik olsa ne olur?
  • Prokizya kullanıcısına yanıt
    20/50 yağ var kitapçıkta da 20/50 diyor değişim zamanı fiatın italyada tempralara önerdiği sekilde 15/40 castrol olarak değiştireceğim
  • Ya gittiğin yol duzdur gaz ayarini kistirmissindir yada istop halinde gezdiysen yakabilir tofasın 25 krs yakma imkani yok tofas 80 90 la gitsen uzun yolda o yakıtı yakiyor

• bu arabaların frenleri bile tutmuyor devletin bu arabaları ortalıktan kaldırması gerekiyor

• Frenlerim tutuyor şükür. Bakımsız bırakırsan tutmaz tabiki.
  • ustaberkay67 U kullanıcısına yanıt
    Dik bir kampüs rampası var .Gaz kısık değil basınca yürüyor.
  • Lé Cola kullanıcısına yanıt
    Ya sabır siz anlamıyorsunuz devletin bu arabaları sokaklardan kaldırması lazım çoğunluğu kazalara sebep oluyor bak bende espace var 2005 model firenleri orijinal fabrıka ayarında hiç sorun çıkartmadı tofaşlar ohooo

• quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

Dik bir kampüs rampası var .Gaz kısık değil basınca yürüyor.

O zaman yanlış hesapladın kardeş hesaplamadıysanda açıkla nasi yakıyo bnde hemen tofaş alayım o zaman

• Neyi anlamıyorum afedersiniz?Param olsa daha iyi bir arabaya binmek isterim.Şu vaziyette daha bi on yılı var eski araçların toplatılmasının.Almanya'da yaşamıyoruz 1000 euroluk golf 4 ün 30bin ettiği yer burası.

Benim araçta durduk yere sorun çıkarmıyor marşa basıp istediğim yere gidiyorum Allaha sükür derdim o zaten otobüslerde ailece rezil etmiyor beni yağmurdan kardan kıştan koruyor daha ne isteyim.Bahsettiğin tayfa 100 tlye eksoz alıp 10 liraya fren yağı koymayan 500 liraya bi takım lastik alacağına ses sistemi dizen tipler.Bu arabanın sınırları belli aşmadığın sürece bakımını da aksatma freni de tutar yolda da durur. 10 bin civarına yürütmesi bakımı ikinci eli bakımından makul geldiği için aldım.Henüz 93ten beri bir kazaya karışmamış bende çok şükür yapmadım demekki bakınca sıkıntı çıkmıyormuş.Ama bu arabayla 140-150 yapıpta frenin tutmasını kimse beklemesin orası ayrı. Espace ile Tofaşı kıyaslamak çok saçma bence bunun muadili bellidir.Renault 9-11 Ford Taunus vs vs. Aradaki yaşı saymıyorum bile

• ustaberkay67 U kullanıcısına yanıt
    Arabanın fabrika verisine bakarsan benimki fazla bile yakıyor litre bazında, bi kaç kez daha ölçüm yaparım.
  • Uçan teneke lan bunlar tarttan 50 kilo etmez bile

• Lé Cola kullanıcısına yanıt
    Kısacası sadece senin arabandan bahsetmiyorum tüm tofaşlardan bahsediyorum yazı için iyi emek çekmişsiniz

• Egeayı sormak lazım bide

• quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

Arabanın fabrika verisine bakarsan benimki fazla bile yakıyor litre bazında, bi kaç kez daha ölçüm yaparım.

Sen fabrika verilerine inaniyorsan heleki tofaşınkini ben daha bişe demiyorum kardeş

• Sizin araç baya az yakıyor maşallah bende tofaş yok ama arkadaşımda var lpg de yaklaşık 45—50 kuruş yakıyor diyordu. Bu arada bende sau kampüsteyim bi gün çay ısmarlıyayım ;)

• sinan627 S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam hangi fak. sizin ?
  • İşletme fakültesi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.