Şimdi Ara

936 TL fiyat çıkardılar tamir için (Sony Xperia Z2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Sony Xperia Z2 telefonu mu KVK servise bıraktım onay için gelen mesajda 936 TL yazıyor. Sizlerde ricam Mecidiyeköy , Şişli civarı olur. Başka yer olur telefonumu yaptıracağım alternatif bildiğiniz servis yada tamir eden yer var mı ?
    Cihazın sorunu Şarj olmuyor kırmızı yanıyor soluk, sonrasında canlı kırmızı sonra sönüyor bu şekilde durmadan dönüyor. Youtube'dan baktım anakart arızası gibi duruyor.

Telefonumdaki sorun aynen bu videodaki gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 3 Kasım 2017; 21:43:47 >

• Hocam Teleservice muhtemelen daha ucuza yapacaktır. İstanbul'da değilim ama Teleservice bana daha ucuz bi fiyat çıkarmıştı.

Garantisi yok herhalde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi biteli 1 yıldan fazla oluyor. Birde fiyat olarak 200 TL bilemedin 300 TL den fazla vermek istemiyorum. Zaten sağlam halini ikinci el satsam kaç para edecek ? Bu telefonun tamirine 400 TL'ler, 500 TL'ler bile oldukca fazla geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 3 Kasım 2017; 21:41:2 >
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt
    Anakart veya batarya sorunu olabilir gibi duruyor. Dediğim gibi bi Teleservice ye verin. Mümkünse elden verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz androidcilerin çilesi ne zaman bitecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.