Şimdi Ara

939 pin anakarta, 940 pin işlemci takmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

quote:

quote:

Ramın pinlerini birbirine lehimlemiş. Tamam ramı öldürmüş.(ha tabi özel araçlarla temizlenir o ayrı bir konu)Anakarta takıp açtığında zaten anakarttalı besleme pinlerine birbirine değeceği için kısa devreyi yapıp sistemi gümletir. Aferin adama. Türk zekası işte.

bir de arkadaşının aynı yöntemle çaliştırdığını iddia ediyordu.

Bende çocukken 2 tane erkek usb kablosunu birbirine birleştirdim. Sonra 2 ucuda yanyana 2 usbye taktım. İlk önce ekranda usbyere aşırı yüklenme uyarısı geldi. Sonra bir koku ve bilgisayarın kapanması.

eski anakartlarda usb lerde koruma yoktu meret usb kablosu yüzünden anakartım yandı. 6230' mp 3 atayım derken, data kablosunda kısa devre varmış. dediğin gibi pc kapandı 6 ay kapalı kaldı. hiç unutmuyorum. iyi sabretmişim

Benimde kardeşlerim hem kasava vuruyorlarmış ben okulda iken. Ben eve gelince bilgisayar oynamıyım diye. En sonda amaçlarına ulaştılar. bilgisayar bozulmuştu. Gücüm yetmediği için yan kasayı açamıyordum. 3 SENE BOZUK KALDI. Babam "kuran okumayı öğren tamir ettircem" dedi. Bende gittim kuran okumayı öğrendim. Babam sözünü tutmadı. Bende kendi bilgisayarımı kendim yapıcam diye bu işlere yöneldim. En sonda kendi yaptım bilgisayarı. Ramı yerinden çıkmıştı. Daha yeni tanıyordum pc parçalarını o zamanlar.

hocam hikayenize bayıldım rami lehimleyenlerde değişik bi yöntem kullanmışlar :D

• 939 Anakartı 940 Pinlik İşlemciyi Takamazsın Çünkü Yerler Farklı Oturmuyor Kırsanda Bişey Farketmez Oturmayacağı İçin
    İşlemciye Yazık Günah Anakartı Satıp Üzerine Az Para Koy Am2 Anakart Al 2.el İyi Günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ramın pinlerini birbirine lehimlemiş. Tamam ramı öldürmüş.(ha tabi özel araçlarla temizlenir o ayrı bir konu)Anakarta takıp açtığında zaten anakarttalı besleme pinlerine birbirine değeceği için kısa devreyi yapıp sistemi gümletir. Aferin adama. Türk zekası işte.

Bende çocukken 2 tane erkek usb kablosunu birbirine birleştirdim. Sonra 2 ucuda yanyana 2 usbye taktım. İlk önce ekranda usbyere aşırı yüklenme uyarısı geldi. Sonra bir koku ve bilgisayarın kapanması.

eski anakartlarda usb lerde koruma yoktu meret usb kablosu yüzünden anakartım yandı. 6230' mp 3 atayım derken, data kablosunda kısa devre varmış. dediğin gibi pc kapandı 6 ay kapalı kaldı. hiç unutmuyorum. iyi sabretmişim

Benimde kardeşlerim hem kasava vuruyorlarmış ben okulda iken. Ben eve gelince bilgisayar oynamıyım diye. En sonda amaçlarına ulaştılar. bilgisayar bozulmuştu. Gücüm yetmediği için yan kasayı açamıyordum. 3 SENE BOZUK KALDI. Babam "kuran okumayı öğren tamir ettircem" dedi. Bende gittim kuran okumayı öğrendim. Babam sözünü tutmadı. Bende kendi bilgisayarımı kendim yapıcam diye bu işlere yöneldim. En sonda kendi yaptım bilgisayarı. Ramı yerinden çıkmıştı. Daha yeni tanıyordum pc parçalarını o zamanlar.

hocam hikayenize bayıldım rami lehimleyenlerde değişik bi yöntem kullanmışlar :D

ramle ilgili konun linki mutlaka okuyun

http://forum.donanimhaber.com/m_41686574/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41686574

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ramle ilgili konun linki mutlaka okuyun

http://forum.donanimhaber.com/m_41686574/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41686574

Off. O ne yaaaaa

• hocam vala 10 numara arkadaşın zekasına hayran kaldım ve neden ben bunu daha önce düşünmedim diye yanıyorum elektronik mevzunuyum böyle bişey ilkdefa okudum
  • Ram Vga Cpu HDD hiç farketmez bunların 3 temel öğesi vardır input output, voltaj,toprak.. eğer I/O pinlerini kırar sanız işlemci çalışmaz yada arızalı çalışır buda nedek oluyor peki? Dosya sorunu, donma sorunu, kopyalarken hata, işlemci hatası gib hatalar.. eğer voltaj kırılarsa işlemci tasarımına bağlıdır çalışıp çalışmaması. toprak pinlerini kırarsan hiç bir şey olmaz.. kırıcaksan toprak pinlerini kır

ama şahsi fikrim kırma sat üstüne koy istediğin -1 pinli bir işlemci al

edit: yanlış hatırlamıyorsam intelin sitesinde pin layout vardır.. amd varmı bilmiyorum önce araştır sonra kır :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---CnR--- -- 15 Ağustos 2010; 22:25:09 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.