Şimdi Ara

94 bmw e34 5.20i lpg masraflı olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WESTEN

quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Hemen hemen aynı sayılır, 530lar 1 litre fazla yakar şehir içinde ama en azından yaktığının hakkını veriyor

hocam şu ilandaki gibi alayım ozaman
    ayda 15 gün falan kullanacagım zaten 500 tl yi geçmez yakıt masrafım km az gideceginden
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-temiz-binilecek-masrafsiz-bmw-530i-gumruk-cikisli-178068454/detay
    birkaç sene sonrada turbolasam haha

Bu olmaz dostum ne yaptın :) senin en az 93 model alman lazım enjeksiyonlu olanlar 93 ten itibaren. 530 dedik ama E39 lardan bahsediyorduk, sen 520i lere bak.

• quote:

quote:

quote:

Hemen hemen aynı sayılır, 530lar 1 litre fazla yakar şehir içinde ama en azından yaktığının hakkını veriyor

hocam şu ilandaki gibi alayım ozaman
    ayda 15 gün falan kullanacagım zaten 500 tl yi geçmez yakıt masrafım km az gideceginden
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-temiz-binilecek-masrafsiz-bmw-530i-gumruk-cikisli-178068454/detay
    birkaç sene sonrada turbolasam haha

Bu olmaz dostum ne yaptın :) senin en az 93 model alman lazım enjeksiyonlu olanlar 93 ten itibaren. 530 dedik ama E39 lardan bahsediyorduk, sen 520i lere bak.

uçuk biraz evet saçma oldu

• quote:

231 bg versin tabi

150 bg gaz tepkileri çok cansız çünkü, bunun hakkı 5 40 ama neyse oralara girmeyelim hiç
  • 170lik 520i alın siz de alla alla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

231 bg versin tabi

150 bg gaz tepkileri çok cansız çünkü, bunun hakkı 5 40 ama neyse oralara girmeyelim hiç

Temiz bulabilseydim niyetim 540 idi ama bulamadım bundan sonraki hedefim E65 745i

• quote:

quote:

quote:

231 bg versin tabi

Temiz bulabilseydim niyetim 540 idi ama bulamadım bundan sonraki hedefim E65 745i

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-esbeda-dan-emsalsiz-bmw-7.45-i-lpg-li-65.900tl-191227504/detay

bunlarında önü çok çirkin

e38 ler çok güzel ama e39 basit kalıyor yanında valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

231 bg versin tabi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-esbeda-dan-emsalsiz-bmw-7.45-i-lpg-li-65.900tl-191227504/detay

bunlarında önü çok çirkin

e38 ler çok güzel ama e39 basit kalıyor yanında valla

Cık o arabayı beğenmedim jantlar değiştirilmiş kesin kazalıdır bak şuna alet fişek atıyor resmen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tam-otomotiv-den-2005-bmw-745ia-sport-individual-hatasiz-188392502/detay

• Oo hocam sende 530 mu var kaç model bide memnun musun piyasası nedir ? 530 duyunca bi heyecan yaptım
  • aracın içi bi acayip değil mi
  • quote:

aracın içi bi acayip değil mi

Ne yönden acayip
  • quote:

quote:

aracın içi bi acayip değil mi

Ne yönden acayip

arabadan çok bellona oturma takımına benziyor tahta döşeme kişisel ayar düğmeleri kol dayamalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

Oo hocam sende 530 mu var kaç model bide memnun musun piyasası nedir ? 530 duyunca bi heyecan yaptım

Kime dedin dostum.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    yararlı yorumunuz için teşekkür ederim 30 krş çıkıyor her seferinde gaza dokunsak biraz 35 40 olur sanırım m50 motorda
  • Valla kardeşim yakıtı bir kenara koyarsak 20 yaşındaki BMW öle sorunsuz gezemezsin.Her zaman patlamaya hazır bomba, bir yerinden sorun çıkartır.3 serisi gibi olmasada buda arkadan çekiş bir araç ve yanlamaya baya bir uygun o yüzden başka araçlara bakmanı tavsiye ederim...

E30 ve E34 hastalığı var bende misal ama aldığımda bana ne gibi sorunlarla döneceğini biliyorum.Aklında bulunsun 10 yaşından sonraki BMW risktir...Riski seviyorsan Alırsın bi 10 yaşını geçmiş BMW gerisini getirmiyim anla sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

yararlı yorumunuz için teşekkür ederim 30 krş çıkıyor her seferinde gaza dokunsak biraz 35 40 olur sanırım m50 motorda

Videoyu aradım da bir türlü bulamadım çok güzel anlatıyordu. şu şu kısımları kronik problem filan diye bahsetmişti. keyifle izlediğim bir video idi.

Bunlara bir arkadaşım bakıyordu, yedek parça fiyatları 4-5yaşında c sınıfı gibiydi, bazıları biraz pahalı idi. Kendisi aracı hor kullandığı için zor da olsa vazgeçirdim. Çünkü onun elinde patlayacak sürekli onu üzebilecek bir araç idi.

forum geneli alınmaz diyor, haklılık payı var. kendim de bu yaşta bir araç alırım ama bmw almam sonuçta belli bir tayfanın eline düştü... Öte yandan illa alınmak isteniyorsa ekspertize veya sağlam bir ustaya baktırılarak alınmalı. motor, vites kutusu, dif. arka takım filan... Sonuçta hor kullanılmışsa o kadar yılın yükünü kaldırmayabilir. Ciddi masraflar doğurabilir... Elbette masrafı olacak ama saatli bomba gibi patlamaya hazır aracı alıp ocağınıza incir ağacı dikmeyin. Aküdür, ufak tefek kayış, buji kablosu, takımı gibi masrafları olur. Önemli olan motorun sağlıklı, vites ve difransiyelin sağlam ve size masraf açmayacak olması... bunlardaki herhangi bir masraf sadece işçilik olarak 500den başlıyor. öte yandan sorunu bulamayıp arabanın orasını yalama yapan ustalar da denk gelecek...

ayda 600 700 km yaparım yapmam max 1000 de yama yapa yapa 2 -3 sene gezebilecegim bir araç baktım bu klasta e34 bayagı lüx geldi açıkçası 14 15 e hidrolik dreksiyon abs sunroof otomatik camlar vs. gidiyor en büyük tercihim spor ruhlu olması

ekleme: klima +++++++++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE727383A -- 9 Aralık 2014; 22:32:29 >

• Başınız ağrır hiç uğraşmayın. Ya ilk sahibinden alınmalı ya ikinci sahibinden bu araçlar.

Bmw genelde hor kullanılır. Ekspertizde çok sağlıklı olmaz neyin çıkacağı belli olmaz. Macera aramayın derim.

Ben de e30'a heveslenmiştim ama çoğu sorunlu. Düzgünleri de var ama düzgün diye ederinden 6-7bin fazla vermek mantıksız geldi. Corsa 01 aldık sonra. Yakıt 18-19kr rahatız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestige07 -- 24 Aralık 2014; 0:59:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

boş mesaj atacaklar postlarını başka yerde kassın lütfen.

Mükemmmel bir yoruma ne denirki...

Eski araba her zaman masrafli olur. Hele de bmw sahipleri genellikle hor kullanir, temizini bulman çok zor.

Temizini denk getirebilmek gece karanliginda samanlikta, daha önceden kirilmış ve sararmış olan toplu iğne başını aramk gibi zordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yaşta bir BMW alacaksanız öncelikle rastgele bir satıcıdan almayın. Aldığınız kişinin yaşı önemli olabildiğince yaşlı birinden alın. araç çok el değiştirmemiş olsun. mesela 3-5 ay kullanılmış araç almayın kesin bir bit yeniği vardır. güvenilir bir BMW ustası bulun. kaportacı ile araba bakmaya gitmeyin. 20 yaşındaki arabada kaza da olur boya da böyle şeylere takılacaksanız Bmw bakmayın. önemli olan aracın mekaniği ve yürüyen aksamıdır.

muhtemel problemli parçalar:

- fren sistemi
    - diferansiyel
    - ön takım
    - silindir kapağını iyi kontrol ettirin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.