Şimdi Ara

9500gt fps sorunu!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistem alacağım ve ekran kartı bu olacak.Kötümü yoksa bu sakata gelmeyelim?
  • bence alma ben performansından hiç memnun değilim :
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

Ekran kartı ayarlarındanda Dikey Senk'i zorlama kapalı yap

RefreshLock'u indir
    Kullandığın çözünürlüğün yanına gel(Örnek:800x600 -32 BPP) üst tarafta set to yazıyor 100 yap save de oyuna gir fps_max 101 yaz

evet denetim masasında nvidia ayarları var.ordan arkadaşın dediğini yap.büyük ihtimal refresh locka gerek kalmayacak.
  • arkadasım anlatamıorum herhalde hersey ayarlı vsync fln hepsi ayarlı uyumluluk modunden değiştirerek 100 fps yaptım
  • CS 1.6 da 100 fpsden fazla alamassınız istersen en kral ekran kartını getir yine öledir.O yüzden üzülme.
  • kardesim developer 1 yaparak 100 den fazla fps alabılırsın ama cok vasat bi kart 2 adam gorunce fps dusuyor yapıcak bısey yok dıe dusunuorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KroLin3

kardesim developer 1 yaparak 100 den fazla fps alabılırsın ama cok vasat bi kart 2 adam gorunce fps dusuyor yapıcak bısey yok dıe dusunuorum

İyi de fps'yi sadece ekran kartına bağlayamazsın ki
  • Bende bu karttan alacaktım vazgeçtim Allah sabır versin bu kartı kullananlara
  • tmm da p4 3.0 işlemci 1 gb da ram var cs için yeterli olduğunu sanıorum
    quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

Bende bu karttan alacaktım vazgeçtim Allah sabır versin bu kartı kullananlara

Amin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KroLin3

tmm da p4 3.0 işlemci 1 gb da ram var cs için yeterli olduğunu sanıorum
    quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

Bende bu karttan alacaktım vazgeçtim Allah sabır versin bu kartı kullananlara

Amin

Cs için yeterli

Ben p4 2.8 512mb ram ati radeon 9550 128mb varken fps 100 alıyordum

O Ekran kartı cs 1.6 ya uyuşmuyor cs eski bir opengl olduğu için heralde

• kesinlikle kasa içini temizle cpu fanını felan ozellıkle . bende fps sorunu cekıyordum adamı gorunce fps dusuyordu . bunun ıcın gıttım Hd3650i aldım ama sorun hala devam ettı . sonra kasa ıcını bastan assagıya temızledım . pek anlamam ama cpu ustunde ki macunu deiştirdik . fanları temızledık sımdı akıyor cs de...
  • Arkadaşlar ATİ HD4830 kartıyla cs de sorun yaşayan var mı ?
  • Bendede vardı bole bır sorun işlemcinin ısısını kontrol et olmadı anakartın pılını cıkar tak eger işlemciinin ısısı 70 in üzerindeyse termal macun sur
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1903

Arkadaşlar ATİ HD4830 kartıyla cs de sorun yaşayan var mı ?

4830 denemedim ancak 4850 ile sorunsuz kullanıyordum. 4830 - 4850 yakın kartlar.
  • fps_max ile sabitlemiş olabilirmisin ?
  • hala geçmediyse virüs girmiş olabilir format at gene geçmesse bilgisayarının ıcını temızle

Ayrıca kartı yeni aldım demişsin Kartı taktıgın slotu kuru bir fırça ile temizle içinde toz kalmasın kartında slotla bulusan mekanızma yerını peçete ile sil (Selpak olsun:) Ardından kartı iyi yerleştirdiginden emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 20 Eylül 2009; 3:21:51 >
  • sıcaklık felan demişsiniz genelikle everestle hergun kontrol ediyorum sıcaklıklar normal kasa ıcınıde duzenlı olarak temızlıyorum bu kartı aldıkdan sonra en az 5-6 defa formatda attım bnce bu uyumsuzluk sorunu veya işlemci darboğaz yapıor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.