Şimdi Ara

955 BE @ O.C için Bir bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler öncelikle su soğutmamı hava soğutmamı araştırmamın sonucu olarak hava soğutmayı tercih ettm zira noctua vs. firmaların sundugu f/p odaklı ürünler bni cezbetti. su soğutma fiyatına karşın hakkını vermiyormuş gibi geldi bna. bu endenle hava soğutma. şmdi bnm 955 be overclok ile 4.20 filn düşünüyorum artı voltaj 1.45 veya birazcık daha üstünde olabilir. bu işlemcim 4.02 Ghz 1.35 voltajda tam yük altında max 68 boşta min 38 derece oluyor. stok fan yaramaz demek oluyor buda. baya bi baktım v10, d14, silverarrow filan çok hoşlar performan olarak da fiyat olarakta iyiye --benziyorlar-- edindiginiz tecrübeler ile bana öneride bulunursanız sevinirim. Teşekkürler

• Noctua'nın f/p bir tane ürünü bile yoktur.

Silver arrow bulabilirsin al.

2. el NH-D14 bulabilirsen al.

Venomous x ve istediğin 120mm fan al.

Birini seç.

90 TL'e satılan TRUE 120 rev c. V10 kadar performans veriyor zaten uzak dur.
  • venomous x yada 120 alınca yanına en az bir tanede fan almam gerekiyr fan olarakta güzel bi fan alsam +30 tl de o nerdeyse noctuanın fiyatına gldi bir anlamı yokki zaten. xigmatek red scorpion var millet iyi iyi fln diyor ama 3 hp bna bişi ifade etmiyor yanlşmıyım ? başka önerilerin varsa alabilirim silver arrow var 140 150 tl civarı degerse alim yüksek performanslı bişeye benziyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Soulless

venomous x yada 120 alınca yanına en az bir tanede fan almam gerekiyr fan olarakta güzel bi fan alsam +30 tl de o nerdeyse noctuanın fiyatına gldi bir anlamı yokki zaten. xigmatek red scorpion var millet iyi iyi fln diyor ama 3 hp bna bişi ifade etmiyor yanlşmıyım ? başka önerilerin varsa alabilirim silver arrow var 140 150 tl civarı degerse alim yüksek performanslı bişeye benziyor..

Red scorpiona para verme, dediğin gibi 6mm x 3hp var bir işe yaramaz. Silver arrow bulabilirsen al, dünyadaki en performanslı işlemci soğutucusudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Mayıs 2011; 18:17:40 >
  • ddgm gbi 140 150 tl civarı bi fiyatı var aldgmda işlmci yük altında 40 dereceyi geçmicek ve stok fan gibi odada kazı çalışması var gibi ses çıkarmicaksa alırım. mümkünmüdür bunlar. fanlar pwm destekli galiba zaten ses olma ihtimali yok gibi ama ısı olayında başım agrısın istemiyorum.
  • quote:

ddgm gbi 140 150 tl civarı bi fiyatı var aldgmda işlmci yük altında 40 dereceyi geçmicek ve stok fan gibi odada kazı çalışması var gibi ses çıkarmicaksa alırım. mümkünmüdür bunlar. fanlar pwm destekli galiba zaten ses olma ihtimali yok gibi ama ısı olayında başım agrısın istemiyorum.

Arkadaşım silver arrow alıpda, hala ısı sorunu var filan diyorsan zaten başka alternatifin yok gidecen 1000 TL'e su soğutma toplayacaksın.
  • o derece diyorsan sorun yok. silverarrow bulamazsan ne almamı önerirsiniz. ?
  • quote:

o derece diyorsan sorun yok. silverarrow bulamazsan ne almamı önerirsiniz. ?

ven x + 110 cfm silverstone bir fan
  • eyv. saol önerilerin için.
  • 2.el temz bişey buldum ama 150 tl karaborsa olmuş
  • Açıkcası Red Scorpion kullanıcı olarak olumsuz eleştirilere pek katılmıyorum ancak Nesnel olarak eleştiri yapayım şimdi- TT armour+ q6600 2,550mhz windows da oc (2007-08 arası bu ikisi kasırga estirmişti) kullanıyorum boşta 26 celcius yük altında (3D render ve video renderi) 49 celcius u gecmedı ki stok falnla aynı renderda 80C gördüğüm için aldım- 50TL ye aldığım üründen bu performansı aldım..

2.el 150 TL soğutucu neden istiyorsunuz?
  • sesi unutmuşum
    ekran kartının(4870 ICQ4 TURBO) ve eksoz fanın (TT armour standart ) dışında kasamdan ses gelmemekte ki ses konusunda titiz biriyimdir nacizhane- başımı ağrıtan en ufak şeyi kırasım gelir :(
  • Intel ve amd nin isi oranlari farklidr. red scor. daki 3 hp bna bsey ifade etmiyor ackcasi. silver arrow un 0 i piyasada kalmadgndan dolayi 2. el eglimi oldu bnde. tabi ne kadar stabil olacgi ayri bir mevzu. d 14 bkiyorum alternatiflere bkiyorum ve henuz bir karar veremedm.
  • quote:

Intel ve amd nin isi oranlari farklidr. red scor. daki 3 hp bna bsey ifade etmiyor ackcasi. silver arrow un 0 i piyasada kalmadgndan dolayi 2. el eglimi oldu bnde. tabi ne kadar stabil olacgi ayri bir mevzu. d 14 bkiyorum alternatiflere bkiyorum ve henuz bir karar veremedm.

O farki bilmeyen yoktur sanırım !
    AMD X6 1XXX versiyonlarında arkadaşlarıma topladığım sistemlerede aynı soğutucuyu aldığım için bu kadar net konuşabildim,,

(x6 lar 1080p, full grafik altında 35-40C) (idle 20-25 )

Ek olarak ikinci el soğutucu konusunda tamamen olumsuz olacaktır düşüncelerim, hassas yaprak ve gaz içerdiği için bu tip soğutucular herşeyle karşılaşmanız muhtemel !
    kolay gelsin
  • Xigmatek Red Scorpion kesinlikle tavsiye etmiyorum, AMD'ler için. Hem eski hem de aşırı performanslı değil zaten 50 TL diceksiniz ne bekliyodun. Ben bugün iade ettim vatan bilgisayara daha iyi birşey alacağım. Ama gördüğüm kadarıyla 100 liradan aşağı almayacaksın soğutucu. X4 945 ile kullanmıştım red scorpionu ama verim sıfırdı.
  • sunbeam ccf düşünüyorum fiyat olarak güzel performans olarakta red scorpion u sollayıp noctua ile arasında 3 4 derecelik fark kalmış durumda.(i7 4.0 ghz tam yük altındaki sonuç).
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Xigmatek Red Scorpion kesinlikle tavsiye etmiyorum, AMD'ler için. Hem eski hem de aşırı performanslı değil zaten 50 TL diceksiniz ne bekliyodun. Ben bugün iade ettim vatan bilgisayara daha iyi birşey alacağım. Ama gördüğüm kadarıyla 100 liradan aşağı almayacaksın soğutucu. X4 945 ile kullanmıştım red scorpionu ama verim sıfırdı.

ölçüt sıcaklık değerleriniz nedir?
  • Silver arrow soğuk tutabilecek mi diye düşünen adam Sunbeam CCF alacam diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Silver arrow soğuk tutabilecek mi diye düşünen adam Sunbeam CCF alacam diyor...

tmm bir nevi haklısın ama 3 5 derecelik fark içinde + 50 60 tl ödemek koyar bana

edit: Sun. CCF yi halen düşünüyorum listemde noctua tr akasa gibi ürünler mevcut. Karar verememe sebebim aradaki uçurum miktarındaki fiyat farkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Soulless -- 31 Mayıs 2011; 16:37:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.