keşke MSI RX9550 TD128E alsaydınız.. 6200 lerde iş yok.
Hem bildiğim kadarıyla 9550 6200 den daha iyi bi kart tek farkı 6200 de pipe açma şansı var açılırsa ezer o da zaten şans işi ama 9550 nin oc olması allahın emri
Arkadaşlar 6200 o/c denemeleri ve sonuçlarını ben de dahil bir süre beklememiz gerekiyor. Bir süre sonra yaptığımda Başka bir topic'de yayınlamak isterim. Tabii sonuçları burada da yayınlarım.
Bu dükkan izmirde yanlız.
[:............................................
İşhattı açılmasada o/c ile 9550 yi geçebilir 6200.9550 istediği kadar o/c olsun.
arkadaşlar bende HIS Ati Readon 9600XT kullanıyorum ve çok memnunum.Günümz oyunlarını da kasmadan rahatça oynatabiliyo. Ve tabiki bende 9600XT diyorum....
msi alırsan kesinlikle şans işi falan değil. her halikarda 480/640 ı bulursun yani 9600 xt değerlerine çok yakın. şansın olursa geçersin kesinlikle! ve kasaların havalandırması iyiyse ısınma olmaz..
quote:
Orjinalden alıntı: daytona
Ekran kartı için 100$+KDV seviyesini aşmam mümkün değil. Hatta yeterli bir performanstan ödün vermemek kaydıyla olabildiğince aşağı çekmek istiyorum fiyatı. Çünkü kart başına 100$ yerine 60$ verirsem 20 kart için toplamda 800$ tasarruf etmiş olacağım ki bu parayla da Logitech Z-5500 almayı planlıyorum. (Ortakları pahalı bir hoparlör alma fikrine ikna edebilmek için böyle bir extra tasarrufa ihtiyacım var malesef.)
MSI 9550 Forumlarını karıştırdım bayağı... Dediğiniz gibi iyi o/c olan bir karta denkgelmek biraz şans işi sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme