benim bir sorum olacak. her agp 8x ekran kartı 4x agp destekleyen anakartta çalışır mı? ben Powercooler 256mb 9550 veya saphire 128mb9550 yi almayı düsünüyorum. ama anakartımın agp 4x olabilir emin degilim. bir de benim PSU 300w, p4 2.8ghz 512DDR kullanıyorum. bu kartı alırsam bir sorun olur mu acaba? bir de almayı düşündüğüm kartların linklerini veriyim. powercooler sapphire
eğer kaliteli ise hiç ama hiç sorun olmaz 300 watt. tabii ki anakartın 4X i estekliyorsa bile 9550 yi rahatça kullanabilrsin 4x te. öyle ahım şahım bi fark da olmaz 8x e göre. hiç düşünmene gerek yok. bu kart öyle çok güç harcayan bir kart değil. tabii o/c yapacaksan güç kaynağının kaliteli olması şart.
her agp 8x ekran kartı 4x destekleyen anakartlarda da çalışır. marka olarak povercolor al derim çok iyi. powerın 300 watt iyi olabilir ama markasını yazmamışsın mesela aopen ve asus kasaların powerları orjinaldir.ama codegen felan değil zaten o kadar da güçe gerek yok yani normal bir powerda çalıştırır. eger hız aşırtma yapacaksan işte o zaman orjinal bir power alman gerekir sistemin güvenliği için
Tek dikkat etmen ekran kartı voltajıdır.4x 8x 16 x hepsi birbirinde çalışır.
evet alacagın ekrankartı çalışır ama yine 4x te çalışır aldıgın ekran kartı
quote:
Orjinalden alıntı: remsblade
benim bir sorum olacak. her agp 8x ekran kartı 4x agp destekleyen anakartta çalışır mı? ben Powercooler 256mb 9550 veya saphire 128mb9550 yi almayı düsünüyorum. ama anakartımın agp 4x olabilir emin degilim. bir de benim PSU 300w, p4 2.8ghz 512DDR kullanıyorum. bu kartı alırsam bir sorun olur mu acaba? bir de almayı düşündüğüm kartların linklerini veriyim. powercooler sapphire
Hiçbir sorunun olmaz merak etme ...
sorun olmaz kardeş benim anakartta 4x, 9600xt sorunsuz çalışıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme