Şimdi Ara

96-98 model Mondeo mu vectra mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1997 mondeoyu 3 sene kullandık ailecek.Tavsiye ederim.
  • 97 Otomatik Opel Vectra 2.0 CD kullandım.Arabanın maşaallahı vardı.Yokuşta bir cm bile kaçırmazdı.Motoru harikaydı.Onu sattıktan sonra pişman oldum.Yeni sahibinden istedin geri vermedi.Geçenlerde gördüm lastiklerini değiştirmiş,temizlik boyası yaptırmış.Ama yaktı fazla idi.Üzerinde Bedini LPG sistemi vardı.Parçası bulunmayınca bende Atiker sistem taktırmıştım.Vectra dan sonra 97 otomatik Opel Omega 2.0 CD aldım.O da harika arabaydı.Vectra D,omega E sınıfı araba.Omega ların 2000 motorları vectra motoru.Omega nın yakıtı Vectra dan daha azdı.Gaz 3.000 TL iken litresi uzun yolda 25 kuruş yakardı.Mondeo çok istemiştim almak ama nasip olmadı.Mondeo ların yakıtı Vectra ya göre daha az bildiğim kadarı ile.Bana göre araba modelinden ziyade sahibinin arabasına gösterdiği ilgi önemli.Bakımsız bir araba markası ne olursa olsun sahibine dert açar.2 sene de dört arabam oldu.Bakım masrafı olarak 12.500 tl para harcamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyzm2269 -- 25 Mayıs 2015; 21:59:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarertas

Neredeyse bütün 2.0 motorlar 13 litreden aşşa yakmıyor anlaşılan

Eger sehir ici agirlikli kullanacaksaniz 1.6 Motorlu araclara bakin. 626 da tek motor var ama vectra ve mondeo da durum nasil bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 model mondeo var arkadasta, 106 binde ilk sahipleri, genel olarak arabayı şöyle özetliyeyim araba temizse bakımları üzmüyor, tüp yok arkadastakinde kmde 42 krs yakıyor, performans olarak seri araba, 230 km rahat görüyor.diğerleri hakkında pek yorum yapmıyayım ama vectralar süspansüyonu sert bakımları biraz masraflı gibi geldi kulağıma.

• Bilgiler harika arkadaşlar Teşekkürler Ben ankara sincandayım genelde sincan ankaranın gariban bölgelerinden ama 3 arabadan biri bu vectralar neden bu kadar fazla tutulmuş orda anlamadım yani maddi geliri az olan bi bölgenin reno fiat binmesi gerekir

• Hocam Opel elektronik sıkıntılarıyla bezdirebilir. Tavsiyem mondeo bu yüzden. Mondeo her ne kadar tutulmasa da o paranın hakkını sonuna kadar verir
  • Howlin Wolf kullanıcısına yanıt
    Evet opel formda çok araştırdım yeni model arabalara bişe rakip hala çok memnunlar ama hepsi elektronik sensör kablo arızalarından bezmiş o konuda haklısın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.