Şimdi Ara

96 toyota corolla otomatik almak üzereyim ama yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
27.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • corollayla accent arasında dağlar kadar fark var,performans, sağlamlık,konfor ve motor ömrü konusunda corolla tartışmasız üstün.yakıt olaraksa hemen hemen aynıdır,kısaca corolla iz dı best!
  • alın size pisikopat bi corolla....
     96 toyota corolla otomatik almak üzereyim ama yardım

NOT:bu araç denizlide'dir.denizlide olup bunu gören var mı acaba?
  • quote:

NOT:bu araç denizlide'dir.denizlide olup bunu gören var mı acaba?

evet ben Denizli'deyim.
    geçenlerde gündüz gözüyle gördüm.
    sanırım sabah saat 8.00 sularıydı
    Gölün kıyısındaydı
    bir anda ortadan kayboldu.
    sanırım bunlardan yollarda daha çok göreceğiz.
    yahu seat leon reklamına döndü.

Kesici petrol'de(yanılmıyorsam) kenarda park halinde duruyordu.(masum masum)
    ama itirafta bulunayım fotoğraflardan gece daha güzel duruyo.
    Daha gece görme imkanım olmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurgencel

kardeş teşekkür ederim bilgilerin için 99 model 1,5 accent kullanıyorum ne zaman dır corolla istiyorum ama bitürlü olmadı busefer olucak ama 99 accent 1,5 gls ye göre corolla nasıl olur sence yakıt, performans sağlamlık gibi bilgi verirsen iyi olur .

bu arabalar iyi hoşta büyük bir kusurları var oda donanımına ve yaşına göre hala pahalı... artık bu arabalarda yaşlanma moduna girdi onun için düzgün kullanılmışını bulmak lazım. geçenlerde bizim fabrikada bi müteahhidin station 1.3 corollasını bi deniyeyim dedim nerde o sağlamlığıyla üne kavuşmuş toyota, arabanın anasını ağlatmışlar yemin ediyorum. herşeyiyle haşat. dikkat edinizzzz

• quote:

Orjinalden alıntı: zy77

quote:

Orjinalden alıntı: ugurgencel

kardeş teşekkür ederim bilgilerin için 99 model 1,5 accent kullanıyorum ne zaman dır corolla istiyorum ama bitürlü olmadı busefer olucak ama 99 accent 1,5 gls ye göre corolla nasıl olur sence yakıt, performans sağlamlık gibi bilgi verirsen iyi olur .

bu arabalar iyi hoşta büyük bir kusurları var oda donanımına ve yaşına göre hala pahalı... artık bu arabalarda yaşlanma moduna girdi onun için düzgün kullanılmışını bulmak lazım. geçenlerde bizim fabrikada bi müteahhidin station 1.3 corollasını bi deniyeyim dedim nerde o sağlamlığıyla üne kavuşmuş toyota, arabanın anasını ağlatmışlar yemin ediyorum. herşeyiyle haşat. dikkat edinizzzz

münferit bir olaydır..araba almak kolaydır ama kullanmasını bilmek bir sanattır..

• bide buna bak.http://www.araba.com.tr/232149.html
    istanbula gelmişken belki görmek istersin.. biraz km si fazla ama fena değil gibi....
    bide şunu ekliyeyim dedim..http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=14589&AdId=2348289

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zy77 -- 7 Nisan 2006; 21:35:02 >

• quote:

bide buna bak.http://www.araba.com.tr/232149.html
    istanbula gelmişken belki görmek istersin.. biraz km si fazla ama fena değil gibi....
    bide şunu ekliyeyim dedim..http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=14589&AdId=2348289

teşekkür ederim
    beyaz renk hoşuma gitti ama bu rakamlar istanbul'a göre çok değil mi ?
    Bizim burdan babamlar araba almaya geliyo istanbul'a fiyatın internetteki gibi yüksek olmadığından bahsediyorlar.istanbul'da yaşayanlar hatalıysam düzeltin.
    yok ya diyeceksiniz belki ama daha geçen haftalarda 96 spring 3-3,5 arası alıp geldiler.
    clio , focus getirip sattılar.Kar ettiklerine göre (en az 500 yol paraları benzin hariç; 250 de o desek düz hesap) Denizli piyasasına göre 1000-1500 YTL düşük alıyorlar sonucu çıkması lazım.
    şimdi diyebilirsinizki aldıkları arabalar hurda haşat arabalardır.
    Emin olabilirsiniz değil.Cillop gibi arabalar.
    Zamanında adapazarından bizde getiriyorduk.(buradakinden 1000 ytl ucuz toros,şahin getirip satıyorduk 250-500 Ytl arası net kar kalıyordu.)

• en az 500 derken kar ettiklerini kastettim.kusuruma bakmayın gece vakti doğru yazamadım
  • iyi bir tercih benim param olsa otm alsam honda alırım 1.6ies war şuan gözümün önünde(komşunun) otm vites ve km sayacı 389000i gösteriyor.Girilmedik çukur kalmadı.Arana hala ben burdayım der gibi
  • belki bahsetmişimdir
    2000 1,6 ies civic
    50000 km
    4 cam otomatik
    elektrikli aynalar
    hidrolik direksiyon (yüksekliği ayarlanabilir)
    çelik cant
    2 airbag
    beyaz renk
    09 plaka (araba denizli'de, memleketteydi gördüm inceledim.)
    otomatik vites

rakam 15,000 ytl idi.

niye almadın diyebilirsiniz.
    Denizli'de 2, eli çok yok.
    corolla gibi değil
    biz bu arabaları ömürlük almıyoruz.2-3 sene kullandıktan sonra satıp yeni modellerini alacağız.Elden çıkarması kolay olan bir araba olması lazım.
  • yalnız 2-3 sene sonra bu model corollanın da öyle piyasası kalmaz sizin orda hocam.bece o paraya 2000 model çok daha düşük km de araba almak daha mantıklı,sonuçta honda toyota bunlar teknoloji,kalite ve sağlamalık bakımından birbirine çok benzeyene otomobiller.
    quote:

Orjinalden alıntı: sys20

belki bahsetmişimdir
    2000 1,6 ies civic
    50000 km
    4 cam otomatik
    elektrikli aynalar
    hidrolik direksiyon (yüksekliği ayarlanabilir)
    çelik cant
    2 airbag
    beyaz renk
    09 plaka (araba denizli'de, memleketteydi gördüm inceledim.)
    otomatik vites

rakam 15,000 ytl idi.

niye almadın diyebilirsiniz.
    Denizli'de 2, eli çok yok.
    corolla gibi değil
    biz bu arabaları ömürlük almıyoruz.2-3 sene kullandıktan sonra satıp yeni modellerini alacağız.Elden çıkarması kolay olan bir araba olması lazım.

• quote:

yalnız 2-3 sene sonra bu model corollanın da öyle piyasası kalmaz sizin orda hocam.bece o paraya 2000 model çok daha düşük km de araba almak daha mantıklı,sonuçta honda toyota bunlar teknoloji,kalite ve sağlamalık bakımından birbirine çok benzeyen otomobiller.

dediklerinizde haklısınız
    şöyle bir örnek verirsek 96-98 civarı opel vectralara 18-19 milyara alan akarabalar vardı.yaklaşık olarak 1 yıl kadar önce.
    şimdi bakacak olursak 96-98 civarı opel vectralar 10-13 arası galeri dükkanlarında bekliyor.dönüp bakan yok desek yeridir.
    Not : amacım opel hakkında yorum yapmak değil.sadece bugün vectra'ya oldu.yarın toyota veya Wv de olabilir.
    ama benim hep aklımdaki araba corolla olduğu için
    hatta corolla Hb siyah(içi bej renk döşeme) çok hoşuma gidiyor.hayranlığımıda her yerde belirtiyorum.bu sebepten dolayı okulda corolla delisine çıktı adım.
    hani her insanın aklında bir araba vardır mesala Wv kaplumbağa alıp üstünü bursa'da açtırıp efil efil gezmeyi düşünür ya insan.Hep yapmak ister ya.
    benimki de işte öyle bir şey.
    93-98 arası corolla Gli otomatik düşüncem.
    şu an altıma son model lüks araba verecekler.yolda giderken corolla görürsem dönüp yine bakarım.
    bu işte öyle bir şey.
    hastalık.
    çaresi yok
    ilacı sadece corolla....

• http://www.araba.com/ilan/toyota/corolla/216687

ve

http://www.araba.com/233151.html

şu an için aklımdakiler.

allahım yardım et...
  • bugünkü ve dünkü hürriyet gazetesinde satılık 96 model otomatik 1.6 corolla GLİ 80000km de ve fiyatı da 13000ytl idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sys20

http://www.araba.com/ilan/toyota/corolla/216687

ve

http://www.araba.com/233151.html

şu an için aklımdakiler.

allahım yardım et...

ya arkadaşım ben bu arabayı 10 sene kullanmış olarak sana bir tavsiyede bulunayım..internet ilanından ola çıkarak araba alma..orada yazanlarla gerçekte olanlar biraz farklı..bence bu arabayı almayı kafana koyduysan bulunduğun yerdeki toyota bayisiyle irtibata geç..inanıyorum ki sana yardımcı olacaklardır..ve ikinci el konusunda sana en önemli önerim..hiç acele etme..1 hf erken araba alıp kazıklanmaktansa 1 hf geç alıp gece mutlu uyumak daha iyidir...ama son karar yinede senin..saygılar

• sağolasın tam senin düşündüğünü gibi yaptım.hay sen çok yasayasın.
    denizli yarımca oto
    muğla ya-tu
    izmir de bulunan 3 toyota bayisini aradım.ayrıca toyotasa internet sitesinden 2, el araması yaptım.
    benim istediğim özelliklerde arabanıın ellerinde olmadığından bahsettiler.(denizli de96 var ama 3 parçada hasar var.) Düz vites olsa galerilerde çok.istediğini beğene beğene al.

Bügün pazarda 1 tane daha buldum.
    96 Gli otomatik full bal rengi ama araba çok yorgun du birde 12 istiyodu.
    haklısın internetten araba alınmaz.Benim düşüncem zati bu yönde internette bulduğum ilanın sahibini arayıp ben uzak yerden geleceğim ona göre ha diye belirtiyorum.o zaman + ve - yönlerini daha iyi anlatıyo.
    dediğinde haklısın acele edip hatalı kusurlu araba almaktansa arabaya biraz daha geç binmek daha iyidir.
    sağolasın fikirlerin için.
  • gli her turlu kardes
    10 numara bı arac
    hıc bır lafa bakma
    guzelse al
  • 4 yıllık ilanımı hortlattınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.