Şimdi Ara

9600XT mi 9800PRO mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Power işi zahmetli iş beyler inşallah o işi sistem yenilersek düşünürüm.Bu durumda sizden ricam artık çevrenizde forum da bir yerde 9600XT ya da 9700PRO satılık ilanına rastlarsanız bana PM atmanız:)Mecburi olarak 9800PRO dan vazgeçmiş durmudayız:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: VgaPower

Power işi zahmetli iş beyler inşallah o işi sistem yenilersek düşünürüm.Bu durumda sizden ricam artık çevrenizde forum da bir yerde 9600XT ya da 9700PRO satılık ilanına rastlarsanız bana PM atmanız:)Mecburi olarak 9800PRO dan vazgeçmiş durmudayız:(

psunun üzerinde ne yazıyor?markası tam olarak ne?kasayla beraber mi geldi?kasanın markası ne?ne zaman aldın?bunlara net cevap verirsen sana daha rahat yardımcı olabiliriz.
  • 9800 pro ile 9700 pro arasında da baya fark var yalnız..ben kullanıyorum 9800 pro suan bile çalışmayan oyun yok diyebilirim...sen o kartları çıkarmadan kaldırır bence zaten ama kaldırmazsa çıkar cunku o kartlar zaten fazla bi guc cekmez...ayrıca power supplyden istediğin kadar ek guc çıkışı cıkarabilirsin..teknosa da gormustum mesela bir ucatakıp iki çıkış veren kablodan...
  • İkinci el alıcağım için sistem 9800pro yu besleyemezse ben bir daha nasıl geri vericem aldığım kişiye ?
    Bu bir problem onun için direkt olarak 970pro ya da 9600xt daha makul ve zahmetsiz bir çözüm olucak sanırım?

KASA MODEL : ASUS TA-211

Link :

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1035&productid=bd28393
  • 9700 pro nun da ek güç girişi var diye biliyorum.verdiğin linkteki kasaya sahipsen Psu su yeterli olması lazım.paylaşımsız olan bir kabloyu tak.
  • asus yetmez onu söyleyim şöyle 400-450 watt bişey ayarlaman lazım gerçek hatta o yüzden kartımı satmayı bile düşünüyorum
  • Peki 9700pro da ek güç girşi istiyor mu? Ya da güç tüketimi 9600XT ye oranla nasıl? Tek sorun yaşamıyacağım kart 9600XT mi dir?
  • 9700 pro ek güç girişi ister. sistemin için sorun olur. ya güç kaynağını değiştir ya da 9600 XT yi tercih et.
  • Merhaba.
    İmzamdaki sistemi 300Watt FSP ile kullanıyorum.İşlemciye de ekran kartına da oc yapıyorum. Şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım. Asus kasalar ile gelen güç kaynakları da iyi oluyor diye biliyorum. 9800proyu alabilirsin bence.

Ayrıca bu siteden sistemin ne kadar güç harcadığını öğrenebilirsin.

http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi std350 -- 28 Temmuz 2006; 12:53:31 >
  • Bu linki verdiğiniz iyi oldu sistemi burda 9700pro lu hesapladığımda 254W çıkıyor
    9600XT li hesapladığımda 235 çıkıyor üsütündeki kendi kartıyla hesapladığım zaman 229 çıkıyor
    Yani XT ekstra dan 6W 9700Pro ekstra dan 25W güç istiyor rakamlar kesinleşti beyler tecrübelerinize dayanan fikirlerinizi rica ediyorum:)
  • quote:

İkinci el alıcağım için sistem 9800pro yu besleyemezse ben bir daha nasıl geri vericem aldığım kişiye ?
    Bu bir problem onun için direkt olarak 970pro ya da 9600xt daha makul ve zahmetsiz bir çözüm olucak sanırım?

KASA MODEL : ASUS TA-211

Link :

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1035&productid=bd28393

bu kasa 9800pro yu çok rahat kaldırır.ben 300watt aopen ile fx5900xt kullandım sorunsuz.sende çok rahat kullanırsın.gözün kapalı 9800pro alabilirsin.

• valla bilmiyorum psu yu geç o zaman birde çok ısınıyorlar
  • 300W fsp ile gf 6800 çalıştırdım ben...9800 Pro rahat çalışır.
  • Beyler tam olarak PSU mun marka model ve değerlerine tam olarak ulaşmış durumdayım bir incelerseniz dah aiyi öneride bulunabilirsiniz sanırım.http://global.aopen.com.tw/products/power/FSP300-60ATV(PF).htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

9800 pro x9600xt' yi topuğundan vurur.

• peki siz olsanız aynı fiyata,sıfır 9600xt mıiyoksa 3. el:) 9800 pro mu alırsınız.
    ben kız arkadasıma alıcam ikisinden birini ama karar veremedim.sanırım 9600xt alıcam.cünkü sonra prob. cıkarsa uzun is...
  • attillat sen sıfır XT alda ben bu PSU değerleriyle ne alıyım ?
  • quote:

attillat sen sıfır XT alda ben bu PSU değerleriyle ne alıyım ?

elindeki psu iyi.merak etme 9800pro ile bir sorun yaşamazsın.hiç düşünme 9800pro al.
  • 9800 pro 9600 xt den iyidir.
    bence ikiside 2. else ve yakın fiyatsa 9800 al.olmazsa ilerde psu alırsın,biraz para biriktirip.
  • Birde PSU forumundan bu işin meraklıları verdiğim PSU ve sistem yükü değerleri hakkında yorum yaparlarsa son kararımı vermiş olucam sonrada iş 2.el bir kart aramaya kalıcak artık:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.