Şimdi Ara

9600xt overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bişi srocam bendeki ati radeon 9600xt ekran kartını ati tool ile overclock yapmaya çalıştım, ancak default değerlerinden yukarıya çıkamadım bi turlu... çıkınca ekran kararıp core ve memory değerleri eski halini alıyor, yani kısacası sistem kabul etmiyor bu kartlarda overclock zor mudur onu soracaktım? tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorionum -- 6 Mayıs 2007; 23:57:44 >

• pek kimsenin fikri yok sanırım
  • çoğu 9600xt zaten en son seviyede dedir. onun oynayacağı oyun larda ( çok nadir vardır belki ) , %10 luk fark la zaten oc yapmış olmazsın. bende sarphire vardı , otomatik oc prg ıda vardı ama nafile hemen sapıtıyordu. şu anda 9550 ge modeli var soğut 9600xt ye el sallıyor maşallah
  • 9550 nin oc li hali zaten 9600 dostum yani o vga daha fazla gitmez ileriye bence
  • evet arkadaşlar tşkler, zaten yaptığım testler sonucunda bunu bizat gördüm ve öğrendim ama yinede bir bilginize danışayım dedim, sağolun tekrar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorionum -- 7 Mayıs 2007; 12:04:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.