Şimdi Ara

97d+99b görüş öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
2
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar ben ıgc networkten 97d+99b orjinal dosyalarını almak istiyorum çok eski oyuncular bilir DarklordMU vardı keyfi bambaşkaydı simdiki hicbirserverda o tadı alamıyoruz tabi benim şahsi düşüncem açılıp kapanan onlarca muonline türk severı var ordan burdan alma dosyalarla benim düşüncem donate satısı olmasın ne olur sunucu ücreti her ay 100 lira kendi çevrem ve düzgün playerlarla bunun altından kalkabilcegimi düşünüyorum,çünkü server ne kadar iyi olursa olsun serverı güzelleştiren oyuncularıdır şimdi bakıyoruz bi server a adam donate almış donate almayan adam oyunda bi ezik hic bir fonksiyonu yok ya bk acsın hyon TOPLAYABİLİRSE toplayamazsa yandı!!! ya rf açsın 250 resetli adama 150 restli rf tek atsın bu ne balance ne playerlık(bu ne peyriz ne lahana turşusu) gibi ben donate satısı dusunmuyorum herseyi kuralına uygun parası neyse verip düzgün 150-200 kişi olmasın 60-70 kişi iyi arkdaslarla bunun altında kalkabilcegim fikrindeyim ,adının tam hatırlayamıyorum ama galiba WOW du oyuncular ayda 35 lira para veriyor sadece server acık kalsın diye yani 10 kişi 5 er lira verse sunucu için bence kimseye zor gelmez düşüncesindeyim arkdaslar fikirlerinizi düşüncelerinizi beliyorum yadımcı olursanız sevinirim

• S.a Kardesim iyi Dusunmussun ama bu iş bana göre dedigin gibi olmaz hangi player verir ki 5 veya 10 Bu sefer adam diyecek ki ben bu ay 10 tl yolladim bana item ver die o zaman ne yapacaksin vermesen bi daha 10 tl alamassin versen herkes isticek yani anlican bana gore saglam 2 veya 3 ortak bulup ortaklasa veya her ay biriniz oderseniz zaten server ayakta kalir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.