Selamın aleyküm arkadaşlar ben çok eski bir mu oynayıcısıyım yaklaşık 6 7 yılımı almıştır. Ve artık oynayacak doğru düzgün bi server kalmamış ne yazık ki.s Daha önce bi kaç kere gmlik yaptım herşeyini biliyorum diyebilirim. Ancak kurulum konusunda sıkıntım var. Aranızdan kurmayı bilen bi arkadaş bana ortaklık ederse oyunu kurduktan sonra server ikimizin, oyunun gidişatını , yönetimini , sıkıntılarını ben üstlenirim. Kuran arkadaş sadece gmligin keyfini çıkaracak. Sürekli konuyu takipteyim mesajlarınızı bekliyorum. Messengerim = huseyin.s@msn.com
yardımcı olurum
msnmi ekle kardeşim yada kendi msnni msj at
merhaba benimde aklımda bugünlerde bir server açmak var sağlam bişi açmak istiyorum 7/24 açık olacak ve serverı kuracak birisi yardımcı olursanız sevinirim ücreti karşılığında ayrıca ortak arıyosan kardeşim beraber bir server açabiliriz skype adresimi ekleyin lütfen ordan konuşalım skype: ozzgurozkan
piyasada 97d server kalmadı eğer açılırsa kesin dolar.
herkes server açmak istiyor ama bilgi birikimi sıfır. tek istediğiniz şey kurulum yardımı. server kurmak 5dakika. peki ya sonrası ? ya önce kendiniz bikaç ay-yıl bakın edin bilgi birikimine sahip olun, ya da buraya gelip server açacam 7/24 olacak kaliteli olacak gibi safsatalarla mesaj atmayın. lütfen ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme