Şimdi Ara

97d+99i Server çok az kaldı yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar serveri 2 gün önce açacaktık malesef birden sorunlar üst üste gelmeye başladı spot dosyası hatası sonra skill kullanırken dc vermesi felan uğraşıyorum ama çok zor yardım ederseniz kısa sürede açacağım yardım isteğim şu mesela bk ile gidiyorum kılıç çevirmeye başlıyorum ve dc veriyor oyunda boyle bir sorun var bu soruna yardımcı olabilecek birisi varmı?

• kullandıgın dosyalar hatalidir başka dosya indirip dene.. Büyük ihtimal şuanki db dosylari hatali..
  • 1) GetqueurErrorStatus GS hatası
    2) L1-Socket Error Hatası
    3)Invalid Header hatası
    4)Dupe 1.0

bu 4 hatayı nasıl çözdüğünü çok merak ediyom. Ben çözdüm de tek bende olduğunu biliyordum taki seni görene kadar :)
  • sorunun nerde olduğunu buldum galiba monstersetbase de fazla spot olduğu içinmiş ben netten hazır güzel bir monstersetbase indirmiştim spotlar felan tam istediğim gibiydi çalıştı felan 1 gün sonra o dosya hata verdi monstersetbase.cpp felan max 4200 bişiler yazıyordu başka monstersetbase dosyası kullandım hata vermedi belli bir sınır var yani spotlarda onu geçince hata veriyordu bir gün işte baştan kendim düzenleyim dedim yaptım yaptım yaptım ve yine yaptım tekrar yaptım güzel bir hale getirdim son 2 ve ya 3 spot kalmıştı onları yaptıktan sonra tekrar hata verdi ve bende serveri sildim :) vds açmaya karar verdim evde uğraşmaktan sıkıldım ekle kardeşim konuşalım ben serveri ev pcsinde açmaktan vazgeçtim 1 ve ya 2 haftadan vds alcam 7/24 açıcam ekle re-wtf@hotmail.com ve şunuda ekleyim inanmazsan pc me gir bak en az 10 tane server files vardı:) hepsini denedim yine aynı sonuç en sonunda sildim herşeyi pc yi güzelce bir temizledim yakında açıcam serveri işte vds alıp yada vps yada dedicated anla işte hosting :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahir Seymen -- 4 Eylül 2011; 19:20:46 >

• bir şey daha eklemek istiyorum bayaaaaaaaa uzun yazmışım :D farkında değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.