Şimdi Ara

97D HİLESİZ ORTA Bİ SW ACSAM HAMACHİLİ KAÇ KİŞİ GELİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bless Bug : Of
    Exp : 500
    Drop : %75

NpcLer +7 İtemler Ve Sadece Bless

NasıL oLur ? İstek Cok Olursa Acıcam Ve 2 Tane Gm aLınacak...

• onune gelen server açıyor ....acsanda bişi farketmez bnm için bn fun sevmiorun
  • Hamachi yapma
  • xp en fazla 50 npclerde +0 itemler blessde olmazsa daha zevkli olur benim düşüncem bu böyle olursa ben gelirim.
  • söylemeyi unuttum bide hamachi olmazsa daha iyi olur dropta düşük olsun ve tanımadığı kişileri gm yapma sağlam adamlar ayrımcılık olmasın.
  • hamaci ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor açıklama plss
  • quote:

Hamachi nedir ?

Hamachi, pek çok değişik amaç için kullanabileceğiniz özel bir VPN (Virtual Private Network) uygulamasıdır. Bu uygulama ile internet üzerinde bir yerel ağ (LAN) veya VPN kurabilir, işyerinizden evdeki bilgisayarınıza bağlanabilir, arkadaşlarınızla LAN üzerindeymiş gibi oyun oynayabilir veya dosya paylaşımı yapabilirsiniz. Hamachi'yi diğer programlardan ayıran en önemli özellikler, kullanmak için hiçbir ayar yapmanızın gerekmemesi, hızlı ve güvenli olmasıdır.

Hamachi server kurmanı önermem, bayadır hamachiyle server kurucam diyen birinide görmedim zaten. Kuracaksan normal şekilde kur, yada hiç kurma...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zor olsun gelelim exp 100 100 fazla olursa olmaz zati piyasa oyle server dolu
  • hamaçhi ve hilesiz iksi bir arada komik duruyor :)))
  • açarsan haber ver
  • şahsen ben gelmem ((:
  • konu hort mu olmus ac ac gelelim
  • SaçMa Bence Hamachiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.