beyaz bir ışığın içinden ak sakallı dede çıkar ve gelll geellll bana gelll der Sende aynen onun gibi yazmıssın beni bul beni onlara verme :D
he tabi xD
quote:
Orijinalden alıntı: # uAeReN #
Mu Online Server'ı kurmandaki temel sebep nedir ? Yani kurduktan sonra neyi amaçlıyorsun ?
Ben bu serverı şu şu sebepten dolayı kurucam bunları bunları yapıcam diyebiliyor musun ?
Yoksa amaçsız bir şekilde, bugün var yarın yok server kurup 2 gün geçtikten sonra; Admin oldukta bunda da iş yokmuş, boşuna elektrik faturası geliyor, pc 7/24 açık annem/babam/abim/ablam vs. kızıyor, internet çok kasıyor, param yollara akıyor diyerek kapatacak mısın serverı ?
Sen serverın 97d sini felan geç, ilk önce sor kendine bunları.. Yoksa sen açarsın serverı zor veya kolay bi server.. Millet kasar eğlence laklak şakşak 2 gün sonra sen kapatırsın herhangi bir sebeple ve sonra o kadar playerın hakkını çalmış emeğini çöpe atmış olursun. Arkadan küfür eden, beddua eden olur.. Haksızda olmazlar hani mantıklı bir şekilde düşünürsen...
Benim tavsiyem tüm olumsuz şeyleri düşün üstesinden gelebileceğinden emin ol ondan sonra versiyon kararını ver..
HELALLLLL OLSUN
quote:
Orijinalden alıntı: Desq
kısacası psychic gibi zor bir türk serveri kalıcı ? sizce nasıl ?
PSYCHİC-DOOM TÜRK SERVERİ DEĞİL Dİ Kİ ODA YABANCIYDI SADECE 2 TANE TURK GM VAR DI OYUNDA ONU BİLORUM TAZMANİAGM VE WAIF
WAIF TURKCE KONUSURKEN GORMUSTUM BİR KAC KERE
TAZMANİADA ZATEN ADANALIYDI GORUSUYORDUK OYUNDA ONUN SAYESIN AZ GITMEDIK STADIUMA
quote:
Orijinalden alıntı: hydro-css
quote:
Orijinalden alıntı: Desq
kısacası psychic gibi zor bir türk serveri kalıcı ? sizce nasıl ?
PSYCHİC-DOOM TÜRK SERVERİ DEĞİL Dİ Kİ ODA YABANCIYDI SADECE 2 TANE TURK GM VAR DI OYUNDA ONU BİLORUM TAZMANİAGM VE WAIF
WAIF TURKCE KONUSURKEN GORMUSTUM BİR KAC KERE
TAZMANİADA ZATEN ADANALIYDI GORUSUYORDUK OYUNDA ONUN SAYESIN AZ GITMEDIK STADIUMA
ben türk serveri demedm zaten :D sadece psychic GİBİ yeni bir türk serveri kuralım dmeye calısmıstım .D ayrıca waif türk deil polonyalı ortak ;) inanmiyorsan yeni psychic doom un sitesine qir bakwww.psychic-doom.pl veyawww.psychic-doom.info bak server admini waif polonyalı :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme