Şimdi Ara

97d+x700 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100k resmi olur ya :D para yok ztn millet ac :D
  • Baskan gel yardimci oluruZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baskan acıl yardım ben setub ındırdım rar.dan cıkardım ama oyuna baglanamıyorum
  • yardım edecek kımse yokmu
  • Kardes ozele gel

• NASIL OLACAK BABACAN O OZEL
  • Klasc-mu K kullanıcısına yanıt
    OZELDEN DE YAZIYORUM AMA CVP YOK
  • Yanlış şeyi indiriyoz la.
    Sağ aşağıda dosyayı indir diyo ordan indirin
  • Destekleriniz icin Sağolun Arkadaslar Emeginiz Kesinlikle Boşa Gitmeyecektir Kalici 97 D klasik Sevenler İcin İdeal Bir Server
  • bu serverda 18 resim var ancak kimseye tavsiye etmiyorum . gm kendine char açmış spotu paylaşamadık önce ana bacı sövdü ardında gm charıyla gelip 10 kere dc ettirdi . sonra türk serverları niye tutulmuyor oluyor böyle kalitesiz insanlarla devam edin siz
  • panda9 P kullanıcısına yanıt
    ne beklediniz zaten oyunda bi amac yok :) system cöp.
  • 10 kişi oyun oynuyoz süper:D Çok Zevkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KazuYA18 -- 11 Ocak 2015; 22:57:41 >
  • Eyer oyle bir sikinti varsa lutfen Server adminine bildirminiz geren yapili kardesim trex si bul asil sorumluyu .

• Eshine sen muyu birakmadinmi zamaninda yedigin hurmalar birgun seni tirmalar beni ei hatirlarsin bankes

• Bu Online 97 D Turk Serwerinde Gayet İyi Cekemeyen Anten Taksin 25 Player Online
     97d+x700 97d+x700

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaos-mu

Bu Online 97 D Turk Serwerinde Gayet İyi Cekemeyen Anten Taksin 25 Player Online
     97d+x700 97d+x700

Sunucu sahiblerinin yaşi kac acaba nasil bir konusmadir bu heyacaninizi olgun olarak yapiniz bu sekilde olmaz.

• arkadaslar oyuna yeni basladım kurulu bi guild varmı katılabilecegim
  • Klasc-mu K kullanıcısına yanıt
    noldu alindinmi sözlerime?

exp 50.

exp 3party = 500

amac? oyunda adam yoksa kasamicaksin. tabiki party exp avantajli olmasi lazim ama bukadari da sacma.

tek begendigim sey, quest sistemi.

oyuna basladigimda admin gelip bizden sana 1 res hediye dedi beni 350 yapti. amac? oyun keep stats . 1-350 puanlari almadigim sürece o 1 res bana ne vericek hic cözemedim de o sizin isiniz
    onu birak hard serverde bide üstüne beles level 1 kanat verdiniz. Görev itemleri shopta yanlis hatirlamiyorsam.

cidden drop sistemi süperdi. Jewel düsüyordu hepsinden.. feather düsüyordu crest düsüyordu bi kac tane exc de düsmüstü iyidi yani. spotlarda cok iyidi. ama oyunda bi amac yok. 3lü party kurabiliyorsan kasarsin. kuramiyorsun 50exp de sürün.
    sürün derken ben oyun zor diye geldim zaten, sonra dedigim iste 3lü pt yi farkettim biraktim zaten. benim icin sistem cöp. :)

Kolay gelsin

• dostum register olamıyourz sitede hata veriyor bir el atar mısın???
  • register halledildi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.