Şimdi Ara

98 ACCENT,98 POLO CLASSİC,93 COROLLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BASLIK TA İSMİ YAZAN ARAÇLARDAN BİRİNİ ALACAK OLSAYDINIZ HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ.BU ARAÇLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADASLAR YAZARSA DAHA DA COK SEVERİM.BENİM EN BAŞTA GELEN HANGİSİ ARIZA ÇIKARTMAZ. LÜTFEN YARDIMCI OLUN

SAYGILAR...

• arıza konusunda nasıl bi garanti bekliyosun anlayamıyorum kullanım şekillerine bağlı. sahibine göre kişnermiş at..

98 accentte klima var mı? hangisi donanımlı yazmamışsın ama polo veya accent diyebilirim
  • Biraz genel olmuş. Modeli yüksek Km si düşük olan az sorun çıkartır diğerlerine oranla.
  • 3 aracı da sırayla satıp değiştirmiştikbirşeyler söyleyebilirim o yüzden.corollanın aynı kasasının 94 gli vardı.gerçekten sağlam,çevik araçtı.onların farklı,hoş bir motor sesi olur.çok iyi kaçar bu arada98 classic donanımlıysa(abs,airbag,klima)kaçırma derim.accent en son tercihin olmalı bence.bunlardan önce km si,motoru önemli tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 14 Eylül 2008; 0:36:04 >
  • Bende polo derim . Valla corollanın o sesi hakkaten süperdi temh@ dediğin gibi. Garip bi egzos sesi vardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Bende polo derim . Valla corollanın o sesi hakkaten süperdi temh@ dediğin gibi. Garip bi egzos sesi vardı...

accent yerine bende polo derim kaliteli ve sağlam..toyotanın modeli çok düşük.
  • Arkadaslar verdiğiniz bütün bilgiler için tesekkür ederim.Öncelikle evet verdiğim bilgiler biraz genel olmus haklısınız.Fakat benim burada sizlere danısmak istediğim ana husus donanımdan ziyade bu araçların genel olarak bana mekanik ve motorsal olarak hangisinin daha sağlam olacağı tabii ki km ve model yılı cok önemli fakat yinede km yi hesaba katmaksızın hangisi daha dayanıklı ve daha uzun süre beni götürebilir ve minimum masrafla.
    Sonuc olarak sizinde bildiğiniz gibi kimi araba vardır baslar daha 100 000 km den sonra dertlenmeye ancak kimi araba vardır 250 000 , 300 000 km ye kadar bana mısın demez .İste benim derdim bu.Bu araçları cok iyi tanımıyorum o yüzden sizin gibi bilgili arkadasların cevaplarına ihtiyacım var....

Saygılarımla...
  • O zaman Volkswagen ile toyota 1.sırada, diğerini esgeçebilirsin.
  • Accentler katır gibidir, problem ve masraf çıkarmaz. Motor olarak 1.5 tavsiye edilir, enjeksiyonludur çünkü. GLS olanlar oldukça donanımlıdır. Kolay alınır, kolay satılır. Kısacası tavsiye dilir.
  • Parça fiyat ucuzluğu ve yakıt ekonomisi açısından şiddetle accent öneririm. Konfor olarak da gayet iyidir.
  • Polo ile arasında ne kadar fark var? Eğer fark yoksa hangisi daha temiz Accent mi Polo mu? Senin yerinde olsam markaları tamamen bırakır şöyle bir bakardım ikisine. Hangisi içime siniyorsa hangisi temizse ve ucuzsa onu alırdım. Sonuçta arabaya sen bineceksin.

Arıza konusunuda karışık bir konu. Ama temiz kullanılmışlarsa Corolla'da dahil bu araçlar kolay kolay arıza çıkarmazlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmer88

Polo ile arasında ne kadar fark var? Eğer fark yoksa hangisi daha temiz Accent mi Polo mu? Senin yerinde olsam markaları tamamen bırakır şöyle bir bakardım ikisine. Hangisi içime siniyorsa hangisi temizse ve ucuzsa onu alırdım. Sonuçta arabaya sen bineceksin.

Arıza konusunuda karışık bir konu. Ama temiz kullanılmışlarsa Corolla'da dahil bu araçlar kolay kolay arıza çıkarmazlar.

• bu araçların 3 ünede bindim. mekanik olarak bişey diyemem ama kullanım olarak şöyle söyleyebilirim. bu araçlar arasında corollanın yeri ayrıdır bence ama eski model olduğu için onu eleyebiliriz. poloya gelirsek içi bana çok dar geldi hiç rahat edememiştim(eğer uzun boyluysanız dikkate alın) accentler ise Türkiyede beğenilen araçlardır. iyi kullanıldığı sürece sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

sonuç olarak imkan varsa bence daha yüksek modelli corolla alınabilir. eğer corolla olmuyorsa. polo ve accentten km, donanım ve motor üçlüsü hangisi iyi ise marka gözetmeksizin tercih yapmalısınız. iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.