iyi mi ? kötü mü? ama motorun eksozunda ara sıra beyaz dumanların çıktığını düşünürsem motorun rektefiye zamanının geldiğini söyleyebilirim.
tüplü bir araba icin fazla biraz araştırırsan 2000 motorlu araclar için bile o degerleri veren azdır egzoztan duman cıkıyorsa büyük ihtimalle rektefiye gözüküyor sana
Sys Ankaralı Kardeş dogru sölüyo motor bitiyo gibi olmus ama yinede yakıtı iyi bence krank miline bloga zarar vermeden bi baktır..
Ankaralı33 abisi sen bu arabayı almıcaksan ben alayım 6-7 kkagıda bide otomatikmiş yaptırıp binerim.. Ne diyosun olabilir mi.???
başaran arkadaş
daha önce belirttigim gibi bu aracı biraz hibe tarzında vereceklerdi bana ama ben şu anda bu aracı satan şirkete eleman olarak işe başladım ve bana yeni bir toyota alınacagını duydum bu aracı verirlerse zatem hemen alıp hanımın altına veririm şu anda motorunda bir problem yok ve bakımları aksatılmaz ise bir 100.000 km daha yapar en az. ve ben şu an bu arabayı halen işim oldukca kullanıyorum.
Ankaralı Abim Benimkisi bir fikirdi. Böle bir fiyata 7 ye kadar razıyım alırım 3 lira harcarım en az 10 sene hizmet verir bana zaten bende bi tane daha var.. Bozamadıgım tek araba corolla digerleri kısa sürede dagıldı :)) hangisi olursa olsun mesela mondeo.. eger almıcaksan bu fiyatlara bize yardımcı ol diye söledim bi tane daha corolla sahibi olalım :)))
98 senesinde bunlar sabancı anısına her showroom a bitane gönderildi yani sayılı bi araç.normal 98 GLİ Specialdan ifarkı tamponları,spoyleri,maun kaplaması,jantı... km. düşük gibi değişende yoksa bi kaç parça boyada varmış ve otom. vitesi göz önünde bulundurursak 13-14.000YTL arası alıp satılabilecek bi araç.
97 GLİ sahibiyim(dim)
gercekten sayılı aractır ankarada toplasan 3-4 gecmez
Ankaralı33 Arkadaşım sen bu aracı kapmaya bak. Bunlar son derece mukemmel bir aractır. Eger alırsan şimdiden hayırlı olsun. Saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme