Şimdi Ara

98 model polo 1,6 HB de müthiş performans (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
40.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oligarşi

Palio araba mı ya...

Of anam of, dediğine kendi inanmıyor aslında

ne diyosun sen ya ma ne bunlar?

normal konuşamıyor musun?

samimi soruyorum yaşın kaç?

niye inanmıyım

kendi kullandığım arabam sorunsuzdu.0-100 12 sn müthiş ise benim arabam da oz aman müthiş yürüyomuş

ok iç mekan kalitesi polo nun daha iyi .aksini söyleyen mi oldu

bir öğrenmişsiniz karşılaştırmam.

mekanik olarak polo sorunlu okumuyor musun? kullanan neler yazmış

palio 1.4 72 hp polo 1.6 8v 75 ikisini performansta çok merak ediyorsanız kıyaslayın.

• her polo sorunlu değilki kardeşim , alalaaaa 2 3 kişi sorunlu dedi diye arabayı taşa tuttunuz hemen , bende o sorunlar yoktu , çok yakından tanıdığım 5 kişide de aynı araba var , onlarda da bu sorunlar olmadı...

2 arkadaşım enjeksiyon sorunu yaşadılar sürekli paliolarında ,

PALİOLAR SORUNLU ARABA ALMAYIN ! ...

bunu desem doğru olur mu ?

kesinlikle doğru olmaz akine acayip derecede komik olur...
  • Kullanıp da VW'den memnun olmayanların oranı nedir? %10 mu, belki %20.
    En çok eleştirilen yanı, VW'nin segmentine göre pahalı, donanımının fiyatına göre zayıf olması. Kardeşim ben alırken fiyatına baktım. 3-4 bin YTL pahalı olduğunu bilerek aldım. 100.000Km gidince, ya da satarken bu farkı geri alacağımı idrak ettim. Arabam şimdiye kadar KM'de (ne şehir içi ne dedışı) 20 KURUŞTAN FAZLA YAKMADIIII. Senin övdüğün 1,2 araçlar 250-300 civarı yakıyor. Benim yakıt tasarrufum 100bin km'de 5 kuruştan hesaplarsak 5000Ytl.

Bana aracımın başka neyini kötüleyebilirsiniz? Bırakın artık atı eşeği. Kendi arabanıza kazasız belasız binin. Polo'ma da laf söylemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 24 Mart 2006; 21:52:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mllm71

Kullanıp da VW'den memnun olmayanların oranı nedir? %10 mu, belki %20.
    En çok eleştirilen yanı, VW'nin segmentine göre pahalı, donanımının fiyatına göre zayıf olması. Kardeşim ben alırken fiyatına baktım. 3-4 bin YTL pahalı olduğunu bilerek aldım. 100.000Km gidince, ya da satarken bu farkı geri alacağımı adrak ettim. Arabam şimdiye kadar KM'de (ne şehir içi ne dedışı) 20 KURUŞTAN FAZLA YAKMADIIII. Senin övdüğün 1,2 araçlar 250-300 civarı yakıyor. Benim yakıt tasarrufum 100bin km'de 5 kuruştan hesaplarsak 5000Ytl.

Bana aracımın başka neyini kötüleyebilirsiniz? Bırakın artık atı eşeği. Kendi arabanıza kazasız belasız binin. Polo'ma da laf söylemeyin.

ne 250 -300 ü

benim 1.2 palio ortalama 7 yakıyordu.185 bin

test de 7.5 çıkmış 200bin.

http://arabam.milliyet.com.tr/testarsiv3.asp?page=6&rowid=373&yil=2002/05

abartmayalım lütfen.

polo 1.6 8v şehir içi 300 yakabiliyor.

arabasını satan arkadaş 330 yazmış yukarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 24 Mart 2006; 20:21:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: özkoçak

Sayın Akıncı,

Palio ile Polo'yu mukayese etmeniz beni şaşırttı. En iyi eşek bile en kötü at la mukayese edilemez. Eğer Polo otomobil ise Palio'ya aynı isimle hitap etmek Polo'ya ayıptır.

Bu arada Palio 1.6 16V ve Punto 1.4 16V tamam ama Getz 1.6 16V çok hantal bir araba ve değerler gerçekleri yansıtmıyor. Civic içinde 9.1 sn 0-100 veriliyor ama 10.5 sn.nin altına inebilen Civic 1.6 16V yok. Toyota hariç diğer tüm Japon ve uzak doğu araçlarının teknik değerleri gerçekleri yansıtmaktan çok uzak.....

9.6 düz civicle çıkıldı istediğin an pm at sana kanıt yollayayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Kullanıp da VW'den memnun olmayanların oranı nedir? %10 mu, belki %20.
    En çok eleştirilen yanı, VW'nin segmentine göre pahalı, donanımının fiyatına göre zayıf olması. Kardeşim ben alırken fiyatına baktım. 3-4 bin YTL pahalı olduğunu bilerek aldım. 100.000Km gidince, ya da satarken bu farkı geri alacağımı idrak ettim. Arabam şimdiye kadar KM'de (ne şehir içi ne dedışı) 20 KURUŞTAN FAZLA YAKMADIIII. Senin övdüğün 1,2 araçlar 250-300 civarı yakıyor. Benim yakıt tasarrufum 100bin km'de 5 kuruştan hesaplarsak 5000Ytl.

ne 250 -300 ü

benim 1.2 palio ortalama 7 yakıyordu.185 bin

test de 7.5 çıkmış 200bin.

http://arabam.milliyet.com.tr/testarsiv3.asp?page=6&rowid=373&yil=2002/05

abartmayalım lütfen.

polo 1.6 8v şehir içi 300 yakabiliyor.

arabasını satan arkadaş 330 yazmış yukarda

Sevgili Akıncıl
    VW'ne ne kadar antipati duyduğunu bildiğim için seninle tartışmayacağım.

Benim aracım 1.4
    Çok yakın arkadaşım benimle aynı zamanlarda palio GO aldı 1,2 . Onun aracı (biraz sert kullanıyor) eşinin 1.6 yeni Vectrası ile aynı yakıyor. Yaklaşık 25-30 Ykr arası. Getz topiğine biraz bakarsan 1.2 getzlerin de 25-30 arası yakıt değerleri olduğunu görürsün. Ben genelde 100Ytl benzin alıyorum (Total Excellium 97 oktan) daha 550 km den aşağı gitmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 24 Mart 2006; 21:51:41 >

• yaw beyler ben 25 YTL lik benzinle 133 km ye kadar ulaştım diyorum siz daha ne diyosunuz ne 330 ykr si bölün 25/133=0,1879 yapar; yapmayın yaw taş çatlasa sportif kullanımda bile 200 ykr nin üzerine çıkmadı ama sürekli son sürat 180-200 basarsan hangi araba olsa yakar
  • polo ile 200 ytk yakan arkadaşlar hangi şehirde yaşıyorlar acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amdfanatic

polo ile 200 ytk yakan arkadaşlar hangi şehirde yaşıyorlar acaba ?

Silivri'de yaşıyorum arkadaşım.
    Her gün 8 km köye, yine hemen hemen her gün 1 km öğretmenevine gidip geliyorum. 18 Ykr yakıyor.
    Ocak'ta İzmire gittim 14.3 Ykr yaktı. Oradan Ankaraya da 15 Ykr (kar vardı biraz)

İsatnbul'un köprü trafiğinde, merterde bundan fazla yakacağını biliyoruz heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyler78

aynı araca sahiptim..
    98 model 80.000 km aracı geçen ay sattım.

Benzin yakışı: 330.000/km
    Kronik hataları var o serinin:
    1- Termostat kırar, yolda bırakır
    2- Merkezi kilit motoru sağ arka teker üzerindedir, yağmurda su alır, pas yapar, motor yakar = 550 YTL
    3- İçeri anormal buğu yapar(yalıtım sorunsalı)
    4- Anormal yakıt yakar
    5- Yedek parça neredeyse BMW,Mercedes fiyatındadır.

dahası sonra yazarım...

Ya hakikaten ben de yaşadım bunları. Hele paraçalar! 2.5 sene önce bir fan motoru 102 Milyondu. O da servisten değil ha. Yedek parçacıcıdan alıp kendi ustama taktırıyordum Yoksa Gönen 300 ister.
    Ateşleme bobini 95 milyondu 4 sene önce. Plastik yan çıta 45 milyon yine 4 sene önce. Ne paralar verdim bu arabaya be.
    İki kere de termostat yüzünden yolda kalmıştım. İlkinde Göneni çağımıştım. Gece yola çıkış artı km başına sadece yanıma gelmeye Gönen 100 milyon aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathician -- 25 Mart 2006; 9:56:55 >

• İyide şu zamana kadar herhangi bir sorun çıkarmayan Tofaş görmedim ben. Bizde iyi kötü bişiler çıkardı, ustamız vardı gider 3-5 bişi atar hallettirirdik. Bisiklet gibi.
  • ya bune ya bendeki polo 1,6 1998 model arabanım motaru 1600cc deli 1400cc yazıyo ruhsatta

ayrıca araba 55kw bu ne oluyo

8v ile 16 v arasında ne gibi farklar var ??*
  • quote:

Orjinalden alıntı: alphan12

ya bune ya bendeki polo 1,6 1998 model arabanım motaru 1600cc deli 1400cc yazıyo ruhsatta

ayrıca araba 55kw bu ne oluyo

8v ile 16 v arasında ne gibi farklar var ??*

ruhsata bakmayın hocam , ruhsat sahibinin ismini soy ismini bile yanlış yazıyorlar arabanın silindir özelliklerinin yanlış yazılması çok anormal değil bence

kw de bir güç birimi , 8v 8 subap , 16 v 16 subap ve silindir başına düşen subap sayısını ifade ediyor , ne kadar çok subap o kadar çok güzellik anlamına geliyor amiyane tabirle ama maalesefki bizim motorlarımız 8v teknolojisine sahip , gönül ister 16v olmasını ama bu da fena değil tabi.

• Hııı bu arada az önce sanayiden geldim , arabama Michelin energy lastik taktım orjinal ebatlarında 425 milyon verdim hepsine , daha önce de sadece rutin bakımlarını yaptırdım onun dışında bir lira harcamadım araba için ve araba 3 senedir bende , sorunlu diyen arkadaşlar ilgilenirmi bilemem ama yinede yazıyım dedim ...
  • en büyük hayalim bir gün istanbul dışında yaşamak:) iş güç vs şimdilik zor...
    burada mecidiyeköyün göbeğindeki wc ci bile içeri giriş için 1 ytl alıyor:) park etsen genelde 5 ytl...akşamları 5 dk lık yolu 30 dk da geçiyorum, böyle olunca 325 ytl yakıyor sizin rakamlar kıskandırıyor...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: amdfanatic

polo ile 200 ytk yakan arkadaşlar hangi şehirde yaşıyorlar acaba ?

Silivri'de yaşıyorum arkadaşım.
    Her gün 8 km köye, yine hemen hemen her gün 1 km öğretmenevine gidip geliyorum. 18 Ykr yakıyor.
    Ocak'ta İzmire gittim 14.3 Ykr yaktı. Oradan Ankaraya da 15 Ykr (kar vardı biraz)

İsatnbul'un köprü trafiğinde, merterde bundan fazla yakacağını biliyoruz heralde.

• arkadaşlar 99 model palio 1.6 16v bir araca sahibim.yukarda yazılanları okudum.kendi bilgilerimi paylaşayım dedim.motor performansı olarak benim aracım 3000 devire kadar pek canlı bi motor değil.eğer pololar burada yazılanlar gibi 3000 devirden önce torkunu kullanıyosa o devir aralığında performans olarak palioyu zorlar.ama 3000 devir üzerinde (polemik olsun diye yazmıyorum) bana arka plakasını gösterecek polocunun elini öperim.iç kalite olarak polnun üstünlüğü tartışılmaz.güvenlik olarakta paliodan daha güvenli bir frene sahip olabilir.ama en önemli konulardan birine gelince.standart bi genel bakıma sokun iki aracıda.filtreleri yağı balatalrı falan.benim verdiğim paranın en az 1,5 mislini ödeyeceğinizi garanti ederim.konuştuğumuz araçlar
    ekonomisi düşünülerek alınacak araçlar olduğu için çok önemli bir konu.daha yeni debriyaj baskı balatamı değiştirdim.yanında yapılan bikaç işlem daha var.ödediğim ücret 250 ytl işçilk ve tüm orjinal parçalar dahil.bu yöndende düşünmek gerekiyor.herkese saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinanka -- 4 Nisan 2006; 8:57:33 >

• eğer konu sadece performans ise burada palio at, polo eşşek olur... 1,6 16V palio kullanıcısı olarak 1,4 olsun 1,6 olsun standart hiçbir polonun geçebileceğini düşünmek bile komik...
  • hele hele 98 1,6 polo 75 hp... palio da 1,6 103 hp... komik olmayalım arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 18 Nisan 2006; 16:48:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

quote:

quote:

Sayın Akıncı,

Palio ile Polo'yu mukayese etmeniz beni şaşırttı. En iyi eşek bile en kötü at la mukayese edilemez. Eğer Polo otomobil ise Palio'ya aynı isimle hitap etmek Polo'ya ayıptır.

Bu arada Palio 1.6 16V ve Punto 1.4 16V tamam ama Getz 1.6 16V çok hantal bir araba ve değerler gerçekleri yansıtmıyor. Civic içinde 9.1 sn 0-100 veriliyor ama 10.5 sn.nin altına inebilen Civic 1.6 16V yok. Toyota hariç diğer tüm Japon ve uzak doğu araçlarının teknik değerleri gerçekleri yansıtmaktan çok uzak.....

Şaşırıcak birşey yok burada performans konuşuyorsak eşşek sandığın palio 1.6 lar

polo ya nal toplatıyor.

palio yu küçük görmek en büyük yanılgı.

getz 1.6 da hantal değil aksine çok seri bir otomobildir

civic ya da corolla zaten konuyu açan arkadaş tarafından bahsedilmemiş

Hala daha nal toplatıyor diyorsun ya ...

Polo 1.6 8V senin dediğin palio ile bir tutulmaz ki , sana 1.6 6n gti ile palio 1.6 16V ı karşılaştır diyorum arkadaşım , çok mu zor bunu anlamak ?

doğuş grubu arabalarından başka 8v motor kullanan bi marka varmı ki 8v arabaları ayrı değerlendirelim 94 model arabalar bile 16v

• quote:

Orjinalden alıntı: LoW_Rider

quote:

Orjinalden alıntı: guide

quote:

quote:

Sayın Akıncı,

Şaşırıcak birşey yok burada performans konuşuyorsak eşşek sandığın palio 1.6 lar

polo ya nal toplatıyor.

palio yu küçük görmek en büyük yanılgı.

getz 1.6 da hantal değil aksine çok seri bir otomobildir

civic ya da corolla zaten konuyu açan arkadaş tarafından bahsedilmemiş

Hala daha nal toplatıyor diyorsun ya ...

Polo 1.6 8V senin dediğin palio ile bir tutulmaz ki , sana 1.6 6n gti ile palio 1.6 16V ı karşılaştır diyorum arkadaşım , çok mu zor bunu anlamak ?

doğuş grubu arabalarından başka 8v motor kullanan bi marka varmı ki 8v arabaları ayrı değerlendirelim 94 model arabalar bile 16v

+1 98 yılında 1,6 ve 75 hp olan bir arabaya çok performanslı, palioyla puntoyla karşılaştırılmaz denmemeli... dense dense 1,6 ların yüz karası denir...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.