Şimdi Ara

98 MONDEO DÜŞÜNÜYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben mondeonun glx ini 98 model aldım dijital kliması var
  • Arkadaşım memununmusun arabandan, şu anda ben de düşünüyorum aynısından almayı
  • ve ben de düşünüyorum..
  • Ve bizde düşünüyoruz. 97-99 arası ghia bir mondeo ancak sedan mı yoksa Hatchback alsak bilemedik babamın yakın bir arkadaşı 98 ghia aldı hb bu hafta sonu onu incelemeye gideceğiz. Siz kullananlar yada kullanmış olanlar bize biraz daha fikir verseniz ? Özellikle şu yakıt ve vergi konusunda ? Teşekkürler.
  • cevap veren olmayacak sanıyorum?
  • Bende 98 Mondeo GHIA var.arabayı satamıyorum.o kadar alıştım ki arabanın gidişine,yol tutuşuna,motorunun sesine,tepkisine.Yakıtı elimi yaksada satmaya içim el vermiyor.Mondeo klasmanındaki çoğu aracı kullandım,test ettim.Yenisini de biliyorum eskisinide.Ama bu kasa mondeonun verdiği sürüş hazzını bana hiçbir araba vermedi.Biraz para kazanırsam yeni kasa mondeodan alırım ama sanmıyorum bu aracı satabilecegimi :)

bu araba nazlı hatun gibi arkadaşlar,cebini yakar ama vazgeçemezsin :D
  • mondeo alınır arkadaşlar..ama 99 ve sonrası modellerde ztec motor vardır ve hem az yakar hemde çekişi çok yüksektir..Bu nedenle bulabilirseniz 99-00-01 arayın...Ayrıca 99 yılında tüm özellikler standart sunuldugu için 99 model mondeolar full'dür..00 ve 01 ise kısmen bazı özellikler vardır..Bu aracların parça problemi yoktur.Ses yalıtımları mükemmeldir...ben 3 günde 3000 km yol yaptım.hiçbir yorgunluk yaşamadım...bilmem anlatabildimmi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.