Şimdi Ara

9800 gt ekran gelmiyor çok acil @@@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msı 9800 gt 1gb 256 bit ekran kartım var
    görüntü hiç gelmiyor ekran kartının fanı dönüyor
    6 pinlik güç girişi de takılı

sorunu çözemedim bilgisi olan çok acil yazarsa sevinirim iyi forumlar.

• geçmiş olsun vadesini doldurmuş benim 9600 ede öyle oldu sonra çizgili görüntü sonra gg
  • yanmış mıdır yani hocam diriltemez miyiz kesin ölmüş müdür :D
  • Sorunun %90 ihtimal çözümü bu:
    Bende 8600gt vardı aynı fan dönüyor ama görüntü gelmiyordu. 4 tane alüminyumu top yapıp küçük ayaklık yaptım. Soğutucusınu falan üstündeki plastikleri çıkardım erimesin diye. Alüminyum folyonun içine tost gibi koydum 4 alt köşesine alüminyum toptan ayaklıkla. Fırın soğukken içine attım 12dk 250c sıcaklığa açıp beklettim. Ekran kartını çıkardım soğumasını bekledim. Soğuyunca sisteme taktım görüntü geldi :D ilginç geliyor ama oldu lehimler eriyip tekrar donuyor sanırım mantığı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 18 Haziran 2015; 12:41:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARDEŞ TAMAMEN ERİMESİN KÜL OLMASIN EKRAN KARTI FLAN
  • Kac yillik kart vadesi dolmustur artik arkadasin dedigi gibi.

Ekran karti firinlama diye google a yaz orada bu firin muhabbeti aciklaniyor

• Erimez ben kendim böyle hayata döndürdüm ekran kartımı ama garanti veremem sorumluluk da sende :) Hiç yoktan iyidir çalışmıyorsa denemeye değer size kalmış tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamdır hocam aklıma yattı gibi kaç derece olması lazım kesin olarak fırının?
  • Mesajınızı yeni gördüm hocam cevap veya alıntı olarak yazarsanız bana yazdığınız hakkında bildirim gelir ;) Dediğim gibi ben yukarıda yazdığım detaylarla fırın soğukken koydum tepsinin içine 250c açtım ilk koyduğum zaman saymaya başladım yaklaşık 12dk olunca çıkardım. Sonra soğumasını bekleyip sisteme taktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 18 Haziran 2015; 13:32:14 >
  • anladım hocam biraz da videolara baktım deiğin şekilde fanı flan söküp deneyeceğim tavsiyeler için sağolasın :)
  • arkadaşlar birinden ekran kartı aldım onu taktım aynı şekilde monitör yine görmedi sonra biraz araştırıp aynı sorun ile karşılaşanlara baktım diğer pcıexpres slotuna taktım ve çalıştı.
    herkese teşekkürler
    az daha sağlam ekran kartını fırına veriyordum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.