Şimdi Ara

9800gtx dx10 oyunlarında problem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı oyunlar 8800 gt de de sorunluydu 9800gtx de de aynı sorunları yapıyor kart da sorun olsa neden diğer dx10 oyunlarını çatır çatır oynatıyor eski 8800 gt de mi sorunluydu dx'in ağustos güncellemesini kurdum yanında ek bişey kurmadım bu arada

graw 2'yi pyhsx desteğiyle pyhsx extreme ve aa açıkken full oynatıyor 40 fps gördüm tabi 1.5 yamasıyla bu dx9 dan bir örnek

Lost planet 4xaa 16 x af ile snow da bana mısın demiyor buda dx10 örneği

bu nu sorunlu arızalı kart crysis de hiçbir saçmalık yapmadı

bir kere olsun bir oyundayken ne reset ne mavi ekran

beyler company heroes i kurdum açtım ayarları kökledim aa açık af açık dx10 kullanımda skirmish bir map açtım 4 tane enemy 3 saat boyunca dx10 da hiç kasılmadan oynadım çıktım oyundan bir daha girdim siyah ekran oyunu sildim tekrar kurdum bu sefer dx10 açmadım yine saatlerce oynadım çıkıp tekrar girdim siyah ekran olmadı açtı oyunu

kart dx10 kütüphanesini sevmiyor desem diğer dx10 oyunlarını niye sorunsuz açıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Glasus

aynı oyunlar 8800 gt de de sorunluydu 9800gtx de de aynı sorunları yapıyor kart da sorun olsa neden diğer dx10 oyunlarını çatır çatır oynatıyor eski 8800 gt de mi sorunluydu dx'in ağustos güncellemesini kurdum yanında ek bişey kurmadım bu arada

graw 2'yi pyhsx desteğiyle pyhsx extreme ve aa açıkken full oynatıyor 40 fps gördüm tabi 1.5 yamasıyla bu dx9 dan bir örnek

Lost planet 4xaa 16 x af ile snow da bana mısın demiyor buda dx10 örneği

bu nu sorunlu arızalı kart crysis de hiçbir saçmalık yapmadı

bir kere olsun bir oyundayken ne reset ne mavi ekran

beyler company heroes i kurdum açtım ayarları kökledim aa açık af açık dx10 kullanımda skirmish bir map açtım 4 tane enemy 3 saat boyunca dx10 da hiç kasılmadan oynadım çıktım oyundan bir daha girdim siyah ekran oyunu sildim tekrar kurdum bu sefer dx10 açmadım yine saatlerce oynadım çıkıp tekrar girdim siyah ekran olmadı açtı oyunu

kart dx10 kütüphanesini sevmiyor desem diğer dx10 oyunlarını niye sorunsuz açıyor

Demekki bazı oyunların "kırılmış" exeleri daha iyi, bazıları daha kötü

• ms sitesinde 3 tane dx güncellemesi var biri ağustos biri haziran biri de directx en user runtime bune yaw hangisi makbul
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glasus

ms sitesinde 3 tane dx güncellemesi var biri ağustos biri haziran biri de directx en user runtime bune yaw hangisi makbul

ağustos ve end user run time
  • Hala iktyas ve Korkunc u göremedim konudaNoldu tırstınızmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.