arkadaslar inanım bilgisayarım 2 haftadan beri calısmıyor biri yaparım dedi beceremedi.... birisi Saphire diğeri sadece ATI olan 2 tane 9800 Pro var...Saphire de açılıştan itibaren tuhaf çizgiler çıkıyor ama SILENCER takarken soğutucu deliklerinin yanındaki küçük parçalardan birine tornavida geldi. Bu o yüzden diğeri de Ramlarinden olabilir. Zaten artık bi adet rami ustunde degil catlak oldugu için yaparken kırılmıs !!! Ben bunları Ankara da hangi servise verebilirim veya dışarda nerde kesin yaptırabilirim... Yaparım diyen var mı??? Acil cevap bekliyorum bilgisayara cok ihtiyacım var..... TeşekküRLER....
Distribütör firmaya yada aldıgın yere gondere bilirsin
arkadaslar alınan yer yok + garanti yok + distribütör firma İstanbul da .... ANKARA da yok mudur????
ram çatlak olmasına zannedersem birşey yapılmazda 1. hataya kullanıcı hatası deyip para versende bakmaz toptancısı sen ne yapacaksın biliyormusun büyük ihtimalle o tornavida attığın yerden yollar kopmuştur işinden anlayan bir cep telefonu tamircisine yada elektronik tamircisine gir o yolları yeniden çektir sorun sadece yol kopması ise düzelir
umarım düzelir datagate garantisi biten mallarına teknik servis ve parça hizmeti sunmuyormus ben boyle firmanın ..... neyse teseekkur ederim....
Yeni bir ekran kartı alıcan tamir felan olmaz onlar artık.Bilgisayar açılabiliyosa ati tooldan felan ram hızını düşür ekran kartının sonra gene ati tooldan reset display driver yap olursa artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme