Şimdi Ara

99 kırmızı balon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bugün ki performansımın sonuna geldim arkadaşlar,yarın görüşmek üzere esen kalın...

bütün suç sizin beybiler !!!!

• bugün salak herifin teki bana sapık dedi.

sen beybi diyince o geldi aklıma...

ne söylediysem başka yönlere çekti hep, ama sapık olan ben oldum.

neyse iyi akşamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Míkrop

bugün salak herifin teki bana sapık dedi.

sen beybi diyince o geldi aklıma...

ne söylediysem başka yönlere çekti hep, ama sapık olan ben oldum.

neyse iyi akşamlar...

peki kardeşim,anlıyorum seni..sıkma canını
    öyle tipler her zaman var olacak..bkz : ben

• quote:

Orjinalden alıntı: Her An

sıkmıyorum, sıkmam da canımı dengesiz insanlar için...

gerekli cevabı alınca susuyor zaten senin gibiler...

• quote:

quote:

sıkmıyorum, sıkmam da canımı dengesiz insanlar için...

gerekli cevabı alınca susuyor zaten senin gibiler...

:P eminim sen de gerekli cevapları veriyorsundur benim gibilere,yoksa '' ne söylediysem başka yönlere çekti hep, ama sapık olan ben oldum.'' bu cümleler niye kurulur ki..

yine de sıkma canını,kendimden biliyorum bazen öyle tipler geliyor ki,insan kendine diyor bunlar nasıl insan lan acaba nasıl çalışıyor bunların beyinleri diyor.bazen gerekli cevapları verdiğim halde adamlar anlamıyor söyledikleri herşeyi tekrar ediyorlar,işte o zaman işte o zaman üzerlerine atlayıp ağızlarını burunlarını dağıtma isteği duyuyorum ama medeni bir insanım

• quote:

:P eminim sen de gerekli cevapları veriyorsundur benim gibilere,yoksa '' ne söylediysem başka yönlere çekti hep, ama sapık olan ben oldum.'' bu cümleler niye kurulur ki..

yine de sıkma canını,kendimden biliyorum bazen öyle tipler geliyor ki,insan kendine diyor bunlar nasıl insan lan acaba nasıl çalışıyor bunların beyinleri diyor.bazen gerekli cevapları verdiğim halde adamlar anlamıyor söyledikleri herşeyi tekrar ediyorlar,işte o zaman işte o zaman üzerlerine atlayıp ağızlarını burunlarını dağıtma isteği duyuyorum ama medeni bir insanım

bana niye taktığını anlayamadım zaten adamın...

sabırda bir yere kadar... açtım ağzımı yumdum gözümü, saymaya başladım.

bazı insanlar gerçekten tuhaf, beyinlerinin kafalarında olduğundan şüphe ediyorum bazen.. :p

• quote:

quote:

bana niye taktığını anlayamadım zaten adamın...

sabırda bir yere kadar... açtım ağzımı yumdum gözümü, saymaya başladım.

bazı insanlar gerçekten tuhaf, beyinlerinin kafalarında olduğundan şüphe ediyorum bazen.. :p

ben de öyle ağzını açıp gözünü yuman tiplerden korkarım,sesleri herzaman sesimi bastırıyor,doğal olarak üstünlük elde ediyorlar
    bazı insanlar beyinsiz olur,bazıları beyinli bütün insanlar beyinli olur ama bazıları gerçekten beyinsiz olur...bu beyinsiz kısmının en büyük öncüleri de,hep bana denk geliyor,bazen gerçekten düşünüyorum diyorum ki acaba bu adamın ailesi bu adamla nasıl başediyor olabilir,yada nasıl sabrederler..yani anlatamıycağım şekilde düşünüyorum öyle insanları hiç farkında değiller mi acaba diyorum..böyle gereksiz şeylere kafamı niye takarım bilmem sonuçta insanlar böyle ama takılıyor işte..en basitinden bir müşteri geliyor,aman Allah'ım diyorum.keşke sonsuza kadar evimde oturabilsem diye düşünüyorum
    çok üzgünüm forum.ama 99 kırmızı balon güzel şarkı değil mi genç ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.