selam arkadaslar. yaklasık 1-2 gündür inceliyorum LPG taktırmayı planlıyorum yalnız kafam çok karıstı kimisi sorunlu kimisi sorunsuz diyor. ama 1.6 polo ya taktıran henüz rastlamadım. polosu LPG li olan varsa lütfen bana yazabilir mi sorun oluyor mu hangi marka taktırdınız yakıt tüketimindeki tasarruf ne oldu ayrıntılı bir bilgi alabilir miyim? simdiden tesekkür ederim poloculara:)
ben sürekli bugün taktıracağım, yarın taktıracağım diyorum ama henüz somut olarak bir eylemim olmadı , ama polocukta benzini seviyor baya , eninde sonunda taktıracağım ... LPG li bir arabada olumlu ve olumsuz ne olursa bizim arabada da aynısı olur , aksine bir şey olmaz , yani LPG sistemi taktırmayı düşünüyorsanız , polo değilde genel olarak LPG sistemi takılan araçları araştırın .
evet 1.6 polo biraz benzini seviyor söyleki siher içi km ye 280-300 bin lira arası yakıyor. araç otomatik vites değil. LPG sanırım 150 bin yakar bu da yarı yarıya düsmesi demek. ama gel gör ki bunu polo aracına takmıs birisini bulamadım:( bende taktırmak istiyorum araştırma yapıyorum. ne kadar karım olur ne kadar zararım olur bunu deneyim kazanmıs birinden duymak istiyorum daha sonradan sistemleri inceleyceğim. kimse taktır madı mı polo marka araca ya da takan olmadı mı?
arkadaslar hic mi yok:(
quote:
Orjinalden alıntı: payten
arkadaslar hic mi yok:(
tabiki var özellikle poloculardan cevap gelir diye bekledik payten kardeş bizi arasan daha önce 'polo'lara yapmış olduğumuz montajlar hakkında detaylı bilgi alabilirsin 0212 481 18 80 nolu telden murat bey (bulunduğun yeri yazarsan sana en yakın bayi bilgilerimizide yazarım).saygılar.
benim polo da da brc sıralı var, ben çok memnunum, kağıthanedeki merkez servisde montaj yapıldı, kocaeli de yine brc alıp montaj yaptırıp aracı sorunlu başka polo sahibi de tanıyorum, montaj çok önemli, arkadaşın aracının kaput altını rezil etmişler, enjektörler bende görünmüyor, onda motor plastik koruyucusunu delmişler, hep yanlış yani, yakıt tüketimi dediğin gibi olur, %40-%50, ben istanbuldayım sahte lpg gazları satılmaya başlandı, shell ile aygaz arasında menzilde en az 50 km oynamaya başladı, aracımdan şüpheleniyordum ama hasbelkader aygazdan alınca farkı gördüm, acaba adamların aldıkları gazlar bir iyi bir kötü mü bilmiyorum
payten kardeş kusura bakma mesajını yeni gördüm adres ve noyu veriyorum arkadaşlar sana yardımcı olmaya çalışacaklar.ayanlar otomotiv atatürk bulvarı no:30 kutlukent 0362 266 45 62
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme