Şimdi Ara

9900 Aldım Yapmam Gereken Ayarlar Neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Blackberry 9900 Aldım Vodofondan Faturalı Hat üstünden 59 TL YE

Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlara cihaz bedeli, taahhüt süresi boyunca BIS (Blackberry Internet Service) aylık lisans bedeli ve gene taahhüt süresince cihaz üzerinden yapılacak sınırsız e-posta ve/veya internet kullanımı dahildir.

BİS Sınırsız..Diyor ama WAP ve diğer APN ler ucretli diyor...

Faturalı Genç Avantaj tarifesiyle ayda sadece 25 TL'ye her ay,

Her yöne 500 dk
    Her yöne 5000 SMS
    Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger

Bide Hattımda Facebokk Twiter var sınırsız...

Sizce Wap ve Apn leri müşteri hizmetlerinden kapattırsammı sadece biss mi olsa ??

Ve cihazla ilgili ayar yapmam gerekiyormu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!-Origin-!! -- 12 Nisan 2012; 15:35:35 >

• Öncelikle hayırlı olsun :)

Cihaz ile ilgili ayarlar da bis paketinizi alın ve müşteri hizmetlerini arayın data bölümüne bağlanın mail adresinizi ve şifrenizi verin (daha sonra şifrenizi değiştirirsiniz) data bölümünde sizin mail tanımlamanızı ve bis aboneliğinizi yapsınlar. Ardından App world üyeliği açmalarını isteyin bütün ayarlarınızı yaptırdıktan sonra bataryanızı çıkarıp takın mail ayarlarınız ve App ayarlarınız gerçekleşecektir. Twitter , msn ve facebook vs programlara mail adresiniz ile erişebilir kullanabilirsiniz. Telefonu açtıktan 1 ay sonra size gelen bütün güncellemeleri yapın başka problemleriniz olursa tıkla buraya yaza bilirsiniz :)

BBM , ayarlarına gelince mail onayı geldikten sonra BBM e girip profil oluşturduktan sonra sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Bölümü 1 hafta kurcalarsanız çoğu bilgiye sahip olursunuz zaten :)

Wap ve apn konusuna gelince de bis paketine ve internet apn lerine giren uygulama ve bölümler EvrenCCC adlı üyemizden yada bu bölümde araştırarak bulabilirsiniz.

Bana sorarsanız youtube çok kullanan bir insan değilseniz bis harici diğer apnleri kapattırın size ek ücretli faturalar haricinde bir getirisi olmayacaktır.

Edit:imla

• quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

Öncelikle hayırlı olsun :)

Cihaz ile ilgili ayarlar da bis paketinizi alın ve müşteri hizmetlerini arayın data bölümüne bağlanın mail adresinizi ve şifrenizi verin (daha sonra şifrenizi değiştirirsiniz) data bölümünde sizin mail tanımlamanızı ve bis aboneliğinizi yapsınlar. Ardından App world üyeliği açmalarını isteyin bütün ayarlarınızı yaptırdıktan sonra bataryanızı çıkarıp takın mail ayarlarınız ve App ayarlarınız gerçekleşecektir. Twitter , msn ve facebook vs programlara mail adresiniz ile erişebilir kullanabilirsiniz. Telefonu açtıktan 1 ay sonra size gelen bütün güncellemeleri yapın başka problemleriniz olursa tıkla buraya yaza bilirsiniz :)

BBM , ayarlarına gelince mail onayı geldikten sonra BBM e girip profil oluşturduktan sonra sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Bölümü 1 hafta kurcalarsanız çoğu bilgiye sahip olursunuz zaten :)

Wap ve apn konusuna gelince de bis paketine ve internet apn lerine giren uygulama ve bölümler EvrenCCC adlı üyemizden yada bu bölümde araştırarak bulabilirsiniz.

Bana sorarsanız youtube çok kullanan bir insan değilseniz bis harici diğer apnleri kapattırın size ek ücretli faturalar haricinde bir getirisi olmayacaktır.

Edit:imla

çok yararı oldu gerçekten tşk ederim sorun yaşarsam yardım isteyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.