Şimdi Ara

9900k işlemci anakart ram sıvı soğutma; Ne ararsan var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1151 AMD / Intel #Intel Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 9900k işlemci anakart ram sıvı soğutma; Ne ararsan var :)

Merhaba arkadaşlar

Kullanmakta olduğum işlemci , anakart ,ram ve sıvı soğutmamı satıyorum. 14. nesil işlemciye geçtiğim için satıyorum.

i9 9900k işlemci, kutu malesef yok. Garanti bitti. Sade işlemci FİYAT SATILDI

Rog Maximu XI Code Anakart z390 Wifi anteni mevcut olup kutuludur. Garantisi bitti. Fiyat SATILDI

ROG LC 360. Kutusu aparatları duruyor. Kutusunda yazmıyor ama LGA1700 için bile kullanılabilir. Aparı uyuyor. Tek sorunu fanlarının ledleri çalışmıyor. Garanti bitti. FİYAT SATILDI

Team T-Force TUF Yellow Delta RGB 8GB DDR4 3200mhz - Bu ramden 4 adet mevcut. Kutulu incehesap faturalı. Tanesi SATILDI

NOT: Bütün ürünler için pazarlık MAKUL şekilde olur. Ölücüler uzak dursun saçma sapan fiyatlar rica ediyorum teklif etmeyin. Sonra kalpler kırılmasın.

NOT 2 : ANKARA içi elden teslim Ankara dışına havale sonrası kargo.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ozelden yazdim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.