Kingmudan Esinlenerek Kingturk team olarak Gene Seviyeli Zor Emek isteyen bir server aciorz Version belli deil ama 97d 97b Arasi Ex 500 x olacak rr basi 500 point Bizi takip Edin Forumdan
Dostum öncelikle hayırlısı olsun ama bir konu açık detaylarını orda versen daha iyi olmazmıydı? Yani rahatsız olduğumdan doalyı değilde bi konuda Fenix demişsin diğerinde Soul satılmıyo demişsin diğerinde web adresi vermişsin çok saçma sapan iş olmuş. Bence 2 sini iptal edip bir konuyu detayları yazarsan Facebook Web Options gibi daha mantıklı olur
İnşallah Umduğunuz Gibi Gider Herşey
Kardeşim pc e Kurucakdık 400 tl Verip Vds aldık uzun 1 calisma yapiorz 2 3 gündür Fileslar bozuk vs Ama Size Sunun garantisini Verim Hiçbir şekilde hack yardım Unsuru olmıcak Söle olur yeni gelen arkadaslara 1 res kasariz herkesi Elfsiz Serverda Birşey olmicak 32k 1 adami bile kesior +5 tantolos elf e önem wericez serverda Sunucu kurulumu bitsin zaten paylasicaz
arkadasım oncelıkle bol şans bir zamanlar reality mu vardı 4 exp fakat stadium falan yoktu degısık harıtalar vardı o clıentı bulursan cok daha ıstedıgın gıbı olabılır yanı yardımlı ve partysız kımse hıle ıle lvl alamaz. herkeste exc setlerin kol gezdıgı bır oyun hıc guzel olmaz 4 sene aynı serverı oynadım ve 5 resetim vardı oyun 1 cisinin 8 reseti vardı. sonra zaten server bumladı ve birdaha gelmedi ne yazıkki. muo.reality.lv idi site sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme