Şimdi Ara

99b Yada 99d Serverimiz Yakında online Bizi takip Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kingmudan Esinlenerek Kingturk team olarak Gene Seviyeli Zor Emek isteyen bir server aciorz Version belli deil ama 97d 97b Arasi
    Ex 500 x olacak rr basi 500 point Bizi takip Edin Forumdan

• Tawsiyelere açığız
  • Websitemiz acilmistir Sadece düzenlioyorz 1 tek client kaldi bugun online olucaz !!
  • http://hardmu.zapto.org/ Website yapimda !
  • Dostum öncelikle hayırlısı olsun ama bir konu açık detaylarını orda versen daha iyi olmazmıydı? Yani rahatsız olduğumdan doalyı değilde bi konuda Fenix demişsin diğerinde Soul satılmıyo demişsin diğerinde web adresi vermişsin çok saçma sapan iş olmuş. Bence 2 sini iptal edip bir konuyu detayları yazarsan Facebook Web Options gibi daha mantıklı olur

İnşallah Umduğunuz Gibi Gider Herşey
  • Kardeşim pc e Kurucakdık 400 tl Verip Vds aldık uzun 1 calisma yapiorz 2 3 gündür Fileslar bozuk vs Ama Size Sunun garantisini Verim
    Hiçbir şekilde hack yardım Unsuru olmıcak Söle olur yeni gelen arkadaslara 1 res kasariz herkesi
    Elfsiz Serverda Birşey olmicak 32k 1 adami bile kesior +5 tantolos elf e önem wericez serverda
    Sunucu kurulumu bitsin zaten paylasicaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım oncelıkle bol şans
    bir zamanlar reality mu vardı 4 exp fakat stadium falan yoktu degısık harıtalar vardı
    o clıentı bulursan cok daha ıstedıgın gıbı olabılır yanı yardımlı ve partysız kımse hıle ıle lvl alamaz.
    herkeste exc setlerin kol gezdıgı bır oyun hıc guzel olmaz
    4 sene aynı serverı oynadım ve 5 resetim vardı oyun 1 cisinin 8 reseti vardı.
    sonra zaten server bumladı ve birdaha gelmedi ne yazıkki.
    muo.reality.lv idi site sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.