< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 18 Temmuz 2022; 19:15:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sut dokmemis kedi -- 18 Temmuz 2022; 19:48:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aga valla sınavdan önce dediğin gibi stresliydim ama sınava girerken rahattım belki de böyle iyi sıralama yaptım(35b tm) beni kurtaran ayt tarafı oldu. edebiyat 24/24 tarih 7/3 coğrafya 6/6 matematik 18/2. tyt tarafım kötü geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aq forumuna bak hele özel önermişler paso nerden geliyor la millete bu krizde para anlamıyorum marmara ybs çok temiz sıralamana öneririm |
kanka hiç bilmiyorum ya. obp 94 tmde beni ileri de atar aslında ama cesaret edemiyorum kalmaya ankarada okumak hiç benlik bişi değil. istanbulda da gsü ekonomi istiyorum bakıcaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
marmara ing ybs 15k ile kapattı bu sene muhtemelen ilk10k kapatır ucundan girebilirsiniz belki hayırlı olsun ITci asla aç kalmaz ing kasarsınız zaten bol bol hayırlı maaşlar usd ve euro ile. |