Şimdi Ara

9V'luk Şarj Edilebilir Piller?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bendeki bir alet için 9v'luk şarjlı pil almam lazım, biraz araştırdım ancak fazla seçenek göremedim, hatta sanırım 2 tane ayrı marka görebildim..
    bir tanesi carrefour'un kendi markası, diğeri de yanlış hatırlamıyorsam Varta idi..
    ancak sorun bunların kapasitelerini gösteren değerlerdeydi.. şimdi tam net hatırlamıyorum ama bir şarj edilebilir kalem pilin kapasitesinden daha düşük bir kapasiteye sahipti.. hem de baya bir düşük..
    şimdi ben bunu kullanmaya kalksam pilin dayanıklılığı ne kadar olur?
    pili gitar efekti pedalında kullanıcam. buna göre değerlendiriseniz sevinirim..
    yada bilenler şu markayı al gibisinden tavsiyede bulunabilirlerse benim için çok faydalı olur..
    konuyu açmak için en uygun yerin burası olacağını düşündüm, çünkü burda çoğu kez şarjlı pillerin konuşulduğunu gördüm.. umarım hata etmemişimdir..
    teşekkürler.

• 9v pillerde kapasite kalem pillerle aynı olmujyor zaten. Şuan en için en yüksek kapasiteli 9v pil 300mah o da yeni çıktı zaten ve tek bir markada var. Yurt dışında piyasada genelde 250mah ler mevcut. Pilin bitme süresi kullanılan yere göre değişir ama 250mah likler genelde alkaline olanlardan daha fazla götürür. Türkiye'de 9v luk pek bir seçim yok vartanınki 175mah idi galiba birde gp nin vardı o da 150 mah civarındaydı. İstersen yurt dışından getirtebilirsin ama posta ücreti 35$ civarında tutuyor.
  • anladım sağol.. o halde herhangi birini alıp kullanacam, nasıl olsa devamlı evde kullanacağım birşey, biterse hemen şarj edebilirim :D
    yurtdışından getirtmek gibi fantezilere hiç gerek yok gibi:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: reverse

anladım sağol.. o halde herhangi birini alıp kullanacam, nasıl olsa devamlı evde kullanacağım birşey, biterse hemen şarj edebilirim :D
    yurtdışından getirtmek gibi fantezilere hiç gerek yok gibi:D

Bulmaktan zorlanırsan ve kapasitesi önemli ise diye söylemişdim Birde carrefour'un kendi pilini almanı tavsiye etmem. Varta veya Gp olsun.
  • tamamdır anlaşıldı, tekrar teşekkürler :)
    zaten carrefourun pilini almaya ben de niyetli değildim.. bulursam varta alırım o zaman yoksa GP...
    bu arada ilk mesajında 300mah'lık pili olan bir marka var dedin, hangi markanın var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse -- 1 Temmuz 2007; 1:54:06 >
  • Maha energy yani Powerex olarak da geçiyor. Yurt dışında iyi satan bir marka. Aynı zamanda 9.6v veren 9v lik pili de var. 9v olarak geçen ni-mh piller genelde 8.4v veriyor aynı şarj edilebilen kalem pillerin 1.2v vermesi gibi 1.5v yerine. link:http://www.mahaenergy.com/store/viewItem.asp?idProduct=421
  • Slm 9 v duracel ve varta sarz edilebilir pillerin ebatlari aynimidir ben varta biraz ufakmis diye duydum internette arastirdim olculeri bulanadim. Beni kopegime avda kullanmaya Beretti beepir tasma aldim bunun uzerinde duracel 9v pil var amperi yazmiyor. Ben bu cihaza sarzli pil takmak istiyorum evde doldurup ava cikacam ormanda bitip beni magdur etmesin diye. Ama duracel sazli pil 170 mah varta 200 mah bu nedenle mah yuksek diye varta almak istiyom ama yatagina ufak gelise pili acinxa iadede edemem. Duraceli alsam mah dusuk bunun dusuk olmasi cok farkedermi. Bu konusa yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı pil ve voltaj
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.