<font face='Georgia'><font color='blue'>selamlar,sorunum şöyle:harddiskime virüs girdi ve birçok system dosyasınada bulaşmış durumda bunun aksine belgelerim ve program files da virüs yok.ben çare olarak windowsun ismini değistirip,windowsu tekrar yükledim ve eski windows dizinini silmeyi denedim,ama virüs halen duruyor, birçok virüs prog.mını kullandım virüslerin cogunuda silmeme karsın hala virüsler var bilgisayarımda,explorer.exe,system.ini gibi dosyalarım da virüslü.bana yardım ederseniz sevinirim bilgisayarımı formatlamadan bu virüsleri nasıl yok edeceğim(bilhassa explorer.exe)____not:w32/Busm.1445,CIH</font id='blue'></font id='Georgia'>
CIH için dos altında çalışan cleanCIH progrmaını kullancaksın.sistem disketine atıp çalıştırıyorsun.download.com da olacak.
w32/Busm.1445 virüsü hakkında bilgiyi de: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w95.spaces.html adresinde bulabilirsin.sitede yazdığı şekliyle update i yapılmış bir norton anti virüs ve oradan oluşturacağın rescue disk ler ile bu virüsün kökünü kazıyabilirsin.kolay gelsin.
cih virusu nalet birşeydir bende ondan çok çektim bak şimdi sen Antiviral Toolkit Pro build 131 sürümünü kullan msdos sürümüdür anında temizlik !! he bide o dosyalardan birini bana yollayabilirmisin ??? lütfen