Şimdi Ara

a (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi bir ingilizce hukuk her türlü iyidir ybs fazla overrated bu forumda
  • Arkadaşlar hepinize gerçekten çok teşekkür ediyorum kalbimi rahatlattınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teookill

Yok hocam İstanbul hukuk Marmara hukuk falan
    iühfe değer marmarayı bilemeyeceğim
  • up
  • Ybs çöp. Ama bence iyi bi okulun işletme iktisat ekonomosini yazmalısın hukuktansa. Hukuk balon oldu 3 sene sonra elimizzde patlayacak

• Zebani çıkmamış telefona nasıl ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: haydada

Ybs çöp. Ama bence iyi bi okulun işletme iktisat ekonomosini yazmalısın hukuktansa. Hukuk balon oldu 3 sene sonra elimizzde patlayacak
    Ybs'ye çöp demek ; ben hiçbir şey bilmiyorum vizyonsuz insanın tekiyim demekle aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nabizade Nazım

Ybs'ye çöp demek ; ben hiçbir şey bilmiyorum vizyonsuz insanın tekiyim demekle aynı

Alıntıları Göster
    Ybs çöp

• Bayburt Üni. ne ya? Adam haklı, tabi ki işsiz kalırsın. Ama orada okursan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bayburt ne alaka güldüm Ne istiyorsan onu yazmanı tavsiye ederim ben boğaziçi MIS okuyorum sorun varsa cevaplayabilirim.

Edit: bana da tıp yaz diyenler oluyordu aynı şeyleri yaşamışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 14 Ağustos 2018; 8:56:21 >
  • İkisi çok farklı alanlar yani önce iki alan arasında bir seçim yapman lazım.

Hukuk okursan net bir mesleki formasyonun oluyor ama ybsde aynı durumun söz konusu olduğunu zannetmiyorum.

Bir de forumdakiler bazı konularda çok bağnaz olabiliyorlar. Çok takılma, hayatını değiştirecek bir karar sonuçta.

• boun ybs akar bence. hem istiyormuşsun daha ne olsun. zorlanmaya gerek yok. hukuk yazarsan okurken zorlandığın an aklına seçim zamanı gelecek pişman olacaksın

• Ben hukuk okuyorum.çöp şehir de çöp bölüm.Simdi Boğaziçi ybs okuyacaksın ufff

• Çevrendekiler haklı,ybs çöp.Bütün gün pc başında ne yapacaksın.Yaz adam gibi İstanbul hukuk,Ankara Hukuk falan rahatına bak.Yok ybs’ymiş bilmem neymiş geç bu saçmalıkları.Bunlar boş işler yeğenim

• Kardeşim bazı bölümler overrated oluyor sadece forumda insanların deyişine göre bölüm yazma. Önce iyi araştır.

Mesela ybs’nin ders programını aç. Business law, matematik, manage and organization, ekonomi, istatistik, araştırma methodları gibi geniş yelpazede dersler alacağını göreceksin. Bu dersler senin hayatta hangi noktada işine yarar onu düşün. Mesela manage and organization dersi bir yönetim dersi. Yönetim becerini geliştir. Hukukta böyle bir ders yok. İstatistik keza hukukta yok. Matematik yok. Araştırma methodları yok.

Anladığım kadarıyla ybs seni akademik olarak değil de hayata karşı donatıyor. Hukuk ise çok farklı. Hukuk akademik olarak donatıyor. Hukukta göreceğin dersler borçlar hukuku, ceza hukuku, medeni hukuk, anayasa hukuku, ticaret hukuku, icra iflas hukuku gibi tamamen hukuki dersler. Sana tam bir akademik bilgi yüklemesi yapar. Bu akademik bilgiyi al gerisi hayatta sana kalmış der. Boun ybs ise daha çok hayata karşı hazırlıyor gibi. Ama mesela ben hukuk bölümüne ve mesleğe daha kutsal baktığım için keyifle okuyorum. Herkesin istekleri ve görüşü farklı. Sen de ona göre tartıp bir seçim yapabilirsin. Ama şunu unutma yukardaki arkadaşın da dediği gibi hukuk sana bir nosyon sağlar cebinde bilgiyle mezun olursun o bilgi para eder ama ybs seni bilgiyle mezun etmez beceri kazandırır ve bu beceri ile ne yaparsan yap der. Eğer girişken bir insan olmazsan daha kötü yerlerde de olabilirsin. Tam tersi hukuktan çok daha iyi yerlere de gelebilirsin. İş sende bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5

Idealist adam boun yazar edilgen adam çöp üniversitenin hocasını dinler hukuk yazar
    Yıllardır hukuk okumak isteyen birisi hukuk yazınca idealist olmuyor mu ? Eğer bahsettiğin kişiler aile baskısıyla hukuk yazıyorsa haklısın ancak benim gibi yıllardır hukuk hedefleyip kazanan adam da idealisttir.

Sana göre ben istemediğim bir bölümü sırf BOÜ olduğu için okursam idealist oluyorum.

• Ybs ybs hatta Bts de çalışırsın üzerine kpop yaparsin

• Yaz kızım 3 kilo çimento...

• Ybs çöp diyen tayfa 10 sene sonra ybs hukukun puanlarını geçince görürüm sizi asıl cahiller bilişim çağına ayak uyduramayanlar arık bilişim dünyasında yaşıyoruz 10 sene sonra sizin yaptığınız işleri yapay zekalar yapmaya başlayınca ybs yazan adam burada frapuccinosunu yudumlar sizde poşet çayla büronuzdan yazarsınız

• Arkadaşlar tercihimi ybs den yana kullandım. Hepinize teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.